Το peeling που μειώνει τις ρυτίδες!

Το peeling που μειώνει τις ρυτίδες!

Είναι μαύρο αλλά θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη! 

Ο καθαρισμός είναι το Α για λαμπερή, νεανική επιδερμίδα και για την Helena Rubinstein είναι η κεντρική ιδέα γύρω από μια εκλεκτική σειρά καθαρισμού, την Pure Ritual.

Κάθε προϊόν της Pure Ritual βασίζεται σε μια φόρμουλα διπλής δράσης η οποία δρα εξωτερικά, απαλλάσσοντας την επιδερμίδα από τους ρύπους αλλά και εσωτερικά, ενδυναμώνοντας τη φυσική διαδικασία καθαρισμού της. Από την σειρά δοκίμασα και σας προτείνω το Μαύρο διπλό peeling για την αποκατάσταση της λάμψης και τη μείωση των ρυτίδων. Αυτό το ελαιώδες gel, περιέχει 4,6% νερό, 75% έλαιο και 11% ενεργό ενυδατικό παράγοντα ενώ βασικό συστατικό της σύνθεσής του είναι το μαύρο ρύζι, ένας παράγοντας ενίσχυσης της διαύγειας της επιδερμίδας.

HR

Εμπνευσμένο από τις τελετουργίες ομορφιάς των Κορεατισσών, οι οποίες χρησιμοποιούν το ξύδι του στα πήλινγκ που κάνουν, το μαύρο ρύζι εντυπωσιάζει με τις πολλαπλές του ιδιότητες. Ισχυρό συστατικό κατά των ελεύθερων ριζών, πλούσιο σε ανθοκυανίνες (που ευθύνονται για το σκούρο χρώμα του), οι οποίες είναι γνωστές για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, αποτελεί συνώνυμο της ομορφιάς και της αποτελεσματικότητας.


Μαύρη και ιριδίζουσα, η φόρμουλα του 1ου διπλού peeling Pure Ritual με μηχανική και βιολογική δράση, συνδυάζει γλυκολικό οξύ για ανανέωση της υφής με απολεπιστικούς παράγοντες. Εμπλουτισμένη με θρεπτικά έλαια και αποτοξινωτικά εκχυλίσματα μαύρου τσαγιού και ρυζιού, η σύνθεση αποσυμφορεί σε βάθος την επιδερμίδα, χωρίς να την αφυδατώνει, αφήνοντάς τη λεία, απίστευτα απαλή, λαμπερή ενώ βοηθάει ορατά στη μείωση των ρυτίδων καθώς ενεργοποιεί τους μηχανισμούς ανανέωσης του δέρματος.