Όσα χρειάζεστε για τέλεια φρύδια... σε ένα kit!

Όσα χρειάζεστε για τέλεια φρύδια... σε ένα kit!

Ήρθε από την Too Faced στα Sephora! 

Θα μπορούσες να πεις ότι είναι 'ενα brow bar σε... pocket size!

Αυτό σκέφτηκα όταν η Sephora μας παρουσίασε τα νέα προϊόντα της Too Faced, ενός από τα αποκλειστικά brands που φιλοξενεί στα καταστήματά της. Πράγματι, το Brow Envy Kit έχει όλα όσα χρειάζεστε για τέλεια φρύδια, μελετημένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: από επαγγελματικό τσιμπιδάκι και εύχρηστα stencils για να διορθώσετε το σχήμα των φρυδιών σας μέχρι ενυδατικό κερί, σκιές και πινέλα φρυδιών!

Οι σκιές που θα βρείτε στο kit είναι σε τέτοιους τόνους ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε είτε αυτούσιες είτε κάνοντας blending ώστε να πάρετε τον τόνο που σας ταιριάζει. Το τσιμπιδάκι είναι μικρό, όμως έχει επαγγελματικό σχεδιασμό με άκρο ειδικά σχεδιασμένο ώστε να "πιάνει" και την πιο μικρή τρίχα, ενώ τα stencils προσφέρονται σε 3 σχέδια για να βρείτε το ιδανικό σχήμα για τα φρύδια σας.

Επιπλέον, το Brow Envy Kit διαθέτει ένα κοφτό πινέλο και ένα χτενάκι για άψογη εφαρμογή και τελείωμα ενώ το ενυδατικό κερί που περιλαμβάνει, τιθασεύει τις τριχούλες που τείνουν να ξεφύγουν- και όλα αυτά χωράνε στο νεσεσέρ σας!