Suki Waterhouse: Ποια φυσική "συνταγή" έχει το μοντέλο κατά της ξηρής επιδερμίδας;

Suki Waterhouse: Ποια φυσική "συνταγή" έχει το μοντέλο κατά της ξηρής επιδερμίδας;

Και ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς;

Την γνωρίσαμε ως πρόσωπο στην καμπάνια αρώματος Burberry Brit Rythm και είναι από τα ονόματα που κουβεντιάζονται έντονα στο χώρο της fashion industry.

Η Suki Waterhouse μίλησε στο Into the Gloss και αποκάλυψε τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς αλλά και την φυσική λύση στην οποία καταφεύγει όταν νιώθει ξηρή την επιδερμίδα της!

"Γενικά κάνω τρελά πράγματα στην κουζίνα, όσον αφορά στην φροντίδα της επιδερμίδας μου. Λατρεύω το έλαιο καρύδας, οπότε κάθε φορά που γυρνάω στο σπίτι το βράδυ και νιώθω το πρόσωπό μου τόσο αφυδατωμένο σαν απολίθωμα, βουτάω το χέρι μου σε ένα βάζο με έλαιο καρύδας και το απλώνω στο πρόσωπό μου. Το απλώνω και στα μαλλιά μου και κοιμάμαι με αυτό!

Προσπαθώ να πλένω το πρόσωπό μου πριν κοιμηθώ, κάτι που δεν έκανα ποτέ. Μερικές φορές το ξεχνάω, αλλά τις περισσότερες φροντίζω να το πλένω έστω και με σκέτο νερό. Συνήθως δεν κάνω ντεμακιγιάζ γιατί είναι εφιάλτης για μένα και η μάσκαρα τρέχει παντού. Ομως έχω δίπλα στο κρεβάτι μου το διφασικό ντεμακιγιάζ Bi-Facil Eye Makeup Remover της Lancome και μερικούς δίσκους ντεμακιγιάζ, ώστε να ξεβάφομαι χωρίς να χρειαστεί να σηκωθώ.

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ την The Cleansing Lotion της Creme de la Mer, είναι πολύ καλή. Γενικά η επιδερμίδα μου έχει τάση ξηρότητας οπότε χρειάζεται ένα ενυδατικό προϊόν καθαρισμού. Μόλις ξεκίνησα να χρησιμοποιώ αντηλιακό. Δεν μου αρέσει, αλλά έχω καφέ κηλίδες από τον ήλιο και δεν μπορείς να τις ξεφορτωθείς εύκολα. Ξεκίνησα μια θεραπεία αλλά η μαμά μου λέει πως έχει και εκείνη. Φταίει που ήμουν πολύ αμελής με τον ήλιο όλη μου τη ζωή- πήγαινα διακοπές και καιγόμουν, έβγαινα όλη μέρα στον ήλιο του LA και δεν φορούσα ποτέ αντηλιακό.

Όταν θέλω να βαφτώ, επιλέγω το ροζ για τα χείλη. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο προϊόν, το Burberry Lip Mist στην απόχρωση Pink Heather, που μου αρέσει πολύ. Φοράω λοιπόν αυτό, και λίγη μάσκαρα. Επίσης χρησιμοποιώ το Chantecaille Future Skin Gel Foundation- χρειάζεται να το ανανεώνω συχνά αλλά μου αρέσει. Δεν ξέρω καθόλου να βάφω τα μάτια μου, είναι ένας λόγος που ντρέπομαι. Νομίζω πως δεν μπορώ να συνοντίσω σωστά τα χέρια μου και τις κινήσεις μου και τελικά τα δάχτυλά μου βρίσκονται παντού!

Στα μαλλιά χρησιμοποιω προϊόντα Bumble&Bumble, και κυρίως το Prep Spray. Τα μαλλιά μου είναι εντελώς flat μετά το λούσιμο, οπότε χρειάζονται κάτι που να τους δώσει την υφή που αποκτούν τη δεύτερη μέρα από το λούσιμο. Επίσης χρησιμοποιώ και ξηρό σαμπουάν. Έχω ένα που λέγεται Pssssst! και πιστεύω πως είναι τέλειο. Και χρησιμοποιώ και πολλές φουρκέτες, ειδικά όταν θέλω να ξεφορτωθώ τη φράντζα μου."