Ξυπνήστε λαμπερή το πρωί!

Ξυπνήστε λαμπερή το πρωί!

Το μυστικό είναι μια κίνηση πριν τον ύπνο! 

Επειδή είναι όνειρο θερινής νυχτός να απολαμβάνουμε 8 ώρες ύπνου κάθε μέρα, ο οίκος Givenchy δημιούργησε μια φόρμουλα που προσφέρει στην επιδερμίδα μας όλα τα οφέλη του καλού ύπνου, ώστε να δείχνει φρέσκια και φωτεινή.

Ο λόγος για τη μάσκα-κρέμα νύχτας Hydra Sparkling Night Mask, τη νέα άφιξη στη σειρά Hydra Sparkling, η οποία στοχεύει στα δύο βασικά ζητούμενα της ομορφιάς μας: την ενυδάτωση και τη λάμψη.

MASK

Αυτό το "συμπύκνωμα ύπνου" οπως το χαρακτηρίζει ο Givenchy κλείνει στην καρδιά του το Sparkling Water Complex, ένα αποκλειστικό κοκτέιλ 5 μορίων που τροφοδοτεί τα κύτταρα με νερό, ώστε να κρατάνε την επιδερμίδα ενυδατωμένη, ελαστική και απαλή. Παράλληλα περιέχει το Crealight, ένα ενεργό συστατικό που αποτοξινώνει τα κύτταρα και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες ενώ επιτρέπει στα κύτταρα να ξεκουραστούν.

Πώς μπορείτε να φορέσετε την Hydra Sparkling Night Mask: Κάθε βράδυ, απλώστε μια λεπτή στρώση σε απόλυτα καθαρό πρόσωπο, ως κρέμα νύχτας. Άμεσα θα νιώσετε μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς και ηρεμίας ενώ το πρωί θα δείτε την επιδερμίδα σας αισθητά πιο ξεκούραστη. Μπορείτε όμως να την χρησιμοποιήσετε και ως θεραπεία εξπρές, όταν βλέπετε την επιδερμίδα σας έντονα θαμπή και κουρασμένη: απλώστε μια γενναία δόση σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και... κοιμηθείτε ήσυχες!