3 σταγόνες ήλιου την ημέρα...

3 σταγόνες ήλιου την ημέρα...

Και έχετε το πιο όμορφο bronze χρώμα, πριν βγειτε στην παραλία! 

Μπορεί ο καιρός να κάνει τα δικά του, αλλά όπως και να έχει έχουμε ήδη αρχίσει να νιώθουμε το χάδι του καλοκαιριού! Αν δεν μπορείτε να περιμένετε τα πρώτα μπάνια για να δείτε την επιδερμίδα σας να αποκτά το πρώτο γλυκό, bronze χρώμα, το self tan είναι η καλύτερη λύση στο σπίτι!

Η Clarins λάνσαρε ένα ιδιαίτερο προϊόν, το Golden Glow Booster, που είναι πανεύκολο στη χρήση, δίνει απόλυτα ελεγχόμενο αποτέλεσμα υγιούς λάμψης στο πρόσωπο και προσαρμόζεται στην καθημερινή ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας. Κλεισμένο σε ένα κομψό, διάφανο μπουκάλι, δεν χρειάζεται παρά να πάρετε ελάχιστη ποσότητα (2-3 σταγόνες είναι αρκετές), να την αναμείξετε με την κρέμα ημέρας ή νύχτας (ενσωματώνεται σε οποιαδήποτε υφή χρησιμοποιείτε, gel, κρέμα, έλαιο κλπ) και να απλώσετε το mix στο πρόσωπό σας. Τις επόμενες μέρες, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε, μπορείτε να συνεχίσετε με 3 σταγόνες στην κρέμα σας, αν θέλετε πιο έντονο μπρονζέ χρώμα ή με 2, αν θέλετε να διατηρήσετε το αποτέλεσμα.

clarins

Η φόρμουλα του Golden Glow Booster περιέχει φυσική DHA και ερυθρουλόζη, καθώς και εκχύλισμα Aloe Vera, που συμβάλλει στην απαλότητα της επιδερμίδας. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, φροντίστε να έχετε κάνει απολέπιση προηγουμένως, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας- και μην ξεχάσετε να πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή.