Davidoff Cool Water Man: Τα μυστικά του ωκεανού

Davidoff Cool Water Man: Τα μυστικά του ωκεανού

Ήρθε το νέο συλλεκτικό, καλοκαιρινό άρωμα του οίκου

Ο ωκεανός αποτελούσε ανέκαθεν πηγή έμπνευσης για το άρωμα Davidoff Cool Water, ήδη από το ντεμπούτο του, το 1988.

Αυτός ο ιδιαίτερος δεσμός έγινε ακόμη πιο ισχυρός από το 2012, μέσα από τη σημαντική συνεργασία με τον Οργανισμό National Geographic και την υποστήριξη του προγράμματος "Pristine seas", με στόχο την προστασία των ωκεανών ανά την υφήλιο.

Η νέα, καλοκαιρινή έκδοση του αρώματος Davidoff Cool Water, δημιουργήθηκε στο πνεύμα αυτής της συνεργασίας. Συχνά γνωστός και ως «το παρθένο δάσος της θάλασσας», ο κοραλλιογενής ύφαλος που εκτείνεται ανάμεσα στον Ινδικό και Ειρηνικό ωκεανό, είναι απόδειξη του όμορφου αλλά και ευαίσθητου θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Και αυτή ήταν η έμπνευση για το φετινό συλλεκτικό άρωμα Davidoff Cool Water Man Coral Reef: Οι πικάντικες νότες κορυφής από μανταρίνι συναντούν τις έντονες νότες μέντας στην καρδιά του αρώματος ενώ οι νότες σανταλόξυλου στη βάση επισφραγίζουν την ορμή και την αρρενωπή του διάθεση.

Το μπουκάλι του νέου Davidoff Cool Water Man Coral Reef διατηρεί το κλασσικό του σχήμα, αλλά αποκτά καλοκαιρινή εμφάνιση. Οι χρωματικές διαβαθμίσεις του μπλε ζωντανεύουν τα διαυγή νερά του ωκεανού, ενώ το κοράλλι που στολίζει την επιφάνεια του μπουκαλιού μοιάζει με κομμάτι από τον κοραλλιογενή ύφαλο που προστατεύει το άρωμα Davidoff.