Τι τύπος είστε: Sporty, Sexy ή Glam;

Τι τύπος είστε: Sporty, Sexy ή Glam;

Ο Michael Kors υπογράφει το άρωμα που σας ταιριάζει

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Michael Kors δημιουργεί στην beauty industry, όμως είναι η πρώτη φορά που έρχεται με μία ολοκληρωμένη συλλογή 3 αρωμάτων, κάθε ένα από το οποίο εκφράζει μια διαφορετική πλευρά της γυναίκας Michael Kors!

Με την πρώτη του παγκόσμια συλλογή αρωμάτων, ο σχεδιαστής έχει δημιουργήσει μια εντελώς πρωτότυπη και μοναδική έκφραση της ομορφιάς. Τρία ιδιαίτερα αρώματα, όπου το καθένα έχει έναν ιδιαίτερο-και πάντα σαγηνευτικό- χαρακτήρα: Το Sporty Citrus, είναι δροσερό, με το πορτοκάλι και το μανταρίνι να πρωταγωνιστούν, ενώ το ζεστό ξύλο και τα λευκά άνθη τα αγκαλιάζουν τρυφερά. Οι κρεμώδεις, ξυλώδεις νότες του παραπέμπουν στα διάσημα ουδέτερα χρώματα- σήμα κατατεθέν του Michael Kors. Αντανακλά την ακαταμάχητη αίσθηση αυτοπεποίθησης μιας γυναίκας που αγαπά τον μινιμαλισμό, επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της με μια δόση λάμψης και πάντα διασκεδάζει με αυτό.

Collection1

Το Sexy Amber φέρνει στο προσκήνιο το πολυτελές κεχριμπάρι που φλερτάρει με σανταλόξυλο, musk και νότες από εκθαμβωτικό πορτοκάλι, μανταρίνι και λευκά άνθη. Η έμπνευση προέρχεται από τα τολμηρά χρώματα που συχνά υπογραμμίζουν τις συλλογές του Michael Kors. Αυτή η έκρηξη χρωμάτων στις εμβληματικές εικόνες του brand Michael Kors εκφράζει την χαρά και τον αισθησιασμό.

Το Glam Jasmine έχει στην καρδιά του την αγαπημένη λουλουδάτη νότα του Michael Kors το γιασεμί, ενώ οι ζεστές ξυλώδεις νότες και τα σπινθηροβόλα εσπεριδοειδή το συνοδεύουν διακριτικά. Το άρωμα, όπως κάθε fashion statement, είναι ολοκληρωτικά θηλυκό και λαμπερό, σχεδιασμένο να κάνει αίσθηση με τον σοφιστικέ χαρακτήρα του.