Αυτές οι μάσκες δίνουν λάμψη στις stars!

Αυτές οι μάσκες δίνουν λάμψη στις stars!

Ήρθαν στα Sephora και μάλιστα σε gift set! 

Η GlamGlow δημιουργήθηκε αρχικά για τους stars του Hollywood, και όντως μπήκε στη λίστα με τα αγαπημένα τους προϊόντα. Έχοντας αυτά τα credits, πολύ γρήγορα κέρδισε και τις beauty addicts, μπήκε αποκλειστικά στα Sephora και αυτή τη σεζόν οι περίφημες μάσκες απολέπισης και καθαρισμού GlamGlow έρχονται και σε μεμονομένα kit- ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να δώσετε λάμψη στο πρόσωπό σας με λίγα μόνο βήματα!

Το Reversible Gift Sexy της GlamGlow περιέχει τις περίφημες μάσκες λάσπης «Youthmud» και «Supermud», οι οποίες έχουν ήδη κερδίσει διακρίσεις (Βραβείο Ομορφιάς Elle 2013) χάρη στην αποτελεσματικότητά τους και μάλιστα κυκλοφορούν σε ροζ κιτ για τις γυναίκες και μπλε για τους άνδρες!



Το Supermud Clearing Treatment είναι μια θεραπεία καθαρισμού που περιέχει το Acnecidic – 6, ένα κοκτέιλ 6 οξέων AHA και BHA, ενεργού άνθρακα και αργίλου K17, που συσφίγγει τους πόρους και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα ή να εφαρμοστεί τοπικά στις σκούρες κηλίδες, τα σπυράκια, τις τρίχες που διεισδύουν στο δέρμα, κ.τ.λ. Σύμφωνα με μελέτη, πάνω από το 95% των καταναλωτών που τη δοκίμασαν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την πρώτη κιόλας χρήση, είδαν δηλαδή ορατή βελτίωση στα προβληματικά σημεία της επιδερμίδας αλλά και βελτίωση της καθαρότητας της επιδερμίδας.

Το Youthmud Tinglexfoliate Treatment είναι μια αναζωογονητική μάσκα απολέπισης που περιέχει στη σύνθεσή της λάσπη από τη Μεσόγειο, αρχαία ηφαιστειακά πετρώματα και την τεχνολογία της GlamGlow για την οποία εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Τι κάνει: επιτρέπει την απορρόφηση των αντιοξειδωτικών από την επιδερμίδα (τα αντιοξειδωτικά που περιέχει αυτή η μάσκα προέρχονται από τα φύλλα πράσινου τσαγιού), συσφίγγει τους πόρους και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Σύμφωνα με μελέτη, το προϊόν ικανοποίησε πάνω από το 97% των ατόμων που το δοκίμασαν από την πρώτη κιόλας χρήση, καθώς τους χάρισε πιο απαλή, λεία και φωτεινή επιδερμίδα.