Αυτά τα ξηρά λάδια θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας!

Αυτά τα ξηρά λάδια θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας!

Ήρθαν από το Pantene Pro-V και είναι εκπληκτικά! 

Τα ξηρά έλαια μαλλιών δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχουν αποδείξει την αξία τους και έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης των μαλλιών μας.

Όπως εξηγεί και ο Δρ. Rene Rust, επιστήμονας του Pantene Pro-V, "Το ξηρό λάδι μαλλιών προσφέρει εξαιρετικά οφέλη- ενυδάτωση,περιποίηση, προστασία και μεταξένια απαλότητα- ενώ επιπλέον απορροφάται άμεσα, δεν βαραίνει την τρίχα και δεν δημιουργεί λιπαρή όψη στα μαλλιά. Αυτή η καινοτομία αποτελεί το έναυσμα μίας νέας εποχής στα λάδια των μαλλιών και το Pantene Pro-V ήδη δείχνει το δρόμο". Πώς; Με δύο νέα ξηρά λάδια, το ένα με Έλαιο Argan για Απαλά, Μεταξένια Μαλλιά και το άλλο για Αναδόμηση και Προστασία με Βιταμίνη Ε!

Αν αισθάνεστε τα μαλλιά σας ξηρά και σκληρά, φροντίστε τα με το Έλαιο Μαρονικού Argan του Pantene Pro-V, μια ανάλαφρη σύνθεση που ξεδιψάει τα μαλλιά και τα μεταμορφώσει από ξηρά σε λαμπερά και απαλά! Το νέο Ξηρό Λάδι με Έλαιο Argan για Απαλά, Μεταξένια είναι ιδιαίτερα καλό για τα μαλλιά με λεπτή τρίχα και θα τους χαρίσει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες, ενώ συγχρόνως τα κάνει πιο ευκολοχτένιστα και λαμπερά.

Pantene Vitamin

Αν πάλι έχετε ταλαιπωρημένα μαλλιά, εμπιστευτείτε το Ξηρό Λάδι για Αναδόμηση και Προστασία του Pantene Pro-V, το οποίο διαθέτει Βιταμίνη Ε, που είναι γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση, χαρίζει τέλεια απαλότητα στα μαλλιά και διορθώνει τις φθορές που έχουν υποστεί. Χάρη στην ανάλαφρη σύνθεσή του, το Ξηρό Λάδι Αναδόμηση και Προστασία θα προσφέρει στα μαλλιά σας ένα τέλειο glossy φινίρισμα, λείανση και φυσική κίνηση.