Θέλετε γωνίες στο πρόσωπo; Κανένα πρόβλημα! Οι make up artists συστήνουν

Θέλετε γωνίες στο πρόσωπo; Κανένα πρόβλημα! Οι make up artists συστήνουν

Ποια γυναίκα δεν θέλει έντονα ζυγωματικά;

Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων Ελληνίδων; Μα φυσικά το στρόγγυλο πρόσωπο. Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θα ήθελε να έχει γωνίες. Όταν κάτι όμως δεν υπάρχει το σωστό μακιγιά μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση. Θα χρειαστείτε: 1 καφέ σκιά σε μορφή κρέμας, 1 πινελάκι με μακριές τρίχες για τη σκιά, 1 σφουγγαράκι με γωνίες, 1 ρουζ, 1 μεσαίο πινέλο για το ρουζ και την πούδρα.

- Αφού έχετε απλώσει το make up στο πρόσωπο, απλώστε με το πινέλο την καφέ σκιά σε μία διαγώνιο κάτω από τα μήλα του προσώπου ξεκινώντας πάνω από την γωνία των χειλιών μέχρι το αυτί.
- Βρέξτε το σφουγγαράκι, στύψτε το καλά και δουλέψτε το χρώμα πολύ μαλακά για να απλωθεί ομοιόμορφα χωρίς να σκουρύνετε τις γύρω περιοχές.
- Περάστε την πούδρα σ' ένα σφουγγαράκι ή σ΄ ένα κομμάτι βαμβάκι και απλώστε μικρή ποσότητα πάνω από την καφέ σκιά κτυπώντας ελαφρά για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα.
- Απλώστε με το πινέλο του ρουζ το ρουζ διαγώνια επάνω στο οστό τον ζυγωματικών με τάση προς τα έξω και πάνω για να δώσετε χρώμα στα μάγουλα.
- Για εσάς που έχετε στρογγυλό πρόσωπο απλώστε το ρουζ πάντα σε μία διαγώνιο προς το αυτί και ποτέ οριζόντια.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο μυστικό ομορφιάς έμαθε η Lily Collins από την Julia Roberts;