Ποιο είναι το μυστικό για να μην ξεφλουδίζει το βερνίκι σας;

Ποιο είναι το μυστικό για να μην ξεφλουδίζει το βερνίκι σας;

Η απάντηση από την βασίλισσα του nail polish, Essie Weingarten! 

Η Essie Weingarten, η γυναίκα που φέρνει τα trends στα... άκρα (μας), από τα μέσα Μαίου έχει έναν ακόμα ρόλο: θα είναι η beauty expert του site AOL.com, όπου μέσα από σύντομα βίντεο θα απαντά στις ερωτήσεις που της στέλνουν οι beauty addicts- πάντα σε σχέση με το mani/pedi, τα χρώματα και, φυσικά, το how to.

Με αυτή την αφορμή μίλησε στο site του αμερικάνικου Elle και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι κάνουν στα essie salons, ώστε να παραμένει το βερνίκι να φτάνει στο μάξιμουμ της σταθερότητάς του- δείτε τι είπε η Essie και κάντε copy στην τεχνική!

essie1

"Αν τα νύχια μιας γυναίκας είναι απεριποίητα, τότε δεν είναι σωστά ντυμένη", είπε η Essie Weingarten στη συνέντευξή της. "Το περιποιημένο μανικιούρ μας κάνει να αισθανόμαστε καλά- είναι καλύτερο από οποιονδήποτε ψυχίατρο.

Πώς "θωρακίζουμε" το βερνίκι ώστε να μην ξεφλουδίσει: απλώνουμε μια στρώση του base coat και μετά περνάμε ξανά μία στρώση βάση, αλλά από τη μέση του νυχιού προς την άκρη. Περιμένουμε τουλάχιστον δύο λεπτά ανάμεσα στις στρώσεις και συνεχίζουμε με μια στρώση από το βερνίκι. Περιμένουμε πάλι δύο λεπτά και μετά απλώνουμε άλλη μία στρώση και περιμένουμε ξανά δύο λεπτά και τέλος το topcoat. Είναι πολύ σημαντικό να περμένετε αυτα τα δύο λεπτά ανάμεσα σε κάθε στρώση- αυτό είναι το κλειδί. Και βέβαια, τα βερνίκια essie έχουν φόρμουλα που αντιστέκεται στο ξεφλούδισμα, μένουν σταθερά από μία εβδομάδα μέχρι 10 μέρες, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα!"