Breaking news: Νέο άρωμα και νέα μούσα για τον Yves Saint Laurent!

Breaking news: Νέο άρωμα και νέα μούσα για τον Yves Saint Laurent!

Μόλις ανακοινώθηκε η είδηση! 

Χθες στο Παρίσι, στο εναλλακτικό κέντρο πολιτισμού Electric, ο οίκος Yves Saint Laurent ανακοίνωσε σε περισσότερους από 300 κορυφαίους editors ομορφιάς την διπλή είδηση: πως έρχεται το νέο άρωμα Black Opium- μια rock&roll εκδοχή του θρυλικού αρώματος- και πως πρόσωπο του αρώματος θα είναι η Edie Campbell, μοντέλο της χρονιάς για το 2013!

Με τη βρετανική γοητεία και το μοναδικό στυλ της, η Edie Campbell γρήγορα σαγήνευσε τα κορυφαία ονόματα στον χώρο της μόδας. Από το 2009 όταν την ανακάλυψε η Lucinda Chambers, η Campbell ξεκίνησε την καριέρα της ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό του Mario Testino για τη στήλη "Young London" της βρετανικής Vogue, μαζί με μια ομάδα ανερχόμενων νεαρών Λονδρέζων και έκτοτε ξεχωρίζει στα catwalks κορυφαίων οίκων μόδας.

Παράλληλα με την καριέρα στο μόντελινγκ, η Campbell αποφοίτησε από το Courtauld Institute of Art, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, με σπουδές στην ιστορία της τέχνης. Το μεγαλύτερο πάθος της παραμένει η ιππασία. Το 2007 μάλιστα, κέρδισε βραβείο στους βρετανικούς αγώνες ιππασίας γυναικών, Glorious Goodwood.

"Είναι μεγάλη μου τιμή, να γίνω πρέσβειρα του αρώματος Black Opium. Το σύγχρονο όραμα για την ομορφιά, του οίκου Yves Saint Laurent Beauté αποτελεί για εμένα μεγάλη έμπνευση και είμαι ιδιαίτερα περήφανη που εκπροσωπώ ένα τόσο τολμηρό αρχέτυπο γυναίκας" δήλωσε η Edie Campbell. Από το καλοκαίρι του 2014 θα τη δούμε στην τηλεοπτική καμπάνια του αρώματος Black Opium, που έχει σκηνοθετήσει ο Daniel Wolfe.

"Η Edie ενσαρκώνει όλους τους σύγχρονους κώδικες της γυναίκας Yves Saint Laurent Beauté: γοητευτική, καλλιεργημένη, πνευματώδης, είναι ένα μοντέλο με άποψη. Αποτελεί beauty icon για μια ολόκληρη γενιά. Σήμερα, γίνεται μια από τις πρέσβειρες του οίκου και είμαστε τόσο περήφανοι που θα την υποδεχθούμε," δήλωσε ο Stephan Bezy, International General Manager of Yves Saint Laurent Beauté.