Η Carolina Herrera.... σερφάρει!

Η Carolina Herrera.... σερφάρει!

Και λανσάρει τις καλοκαιρινές, δροσερές εκδοχές του αρώματος 212! 

Πολύ μας αρέσει που όλο και περισσότερο μυρίζει καλοκαίρι- τουλάχιστον μέσα στα καταστήματα καλλυντικών, σε πείσμα του καιρού που επιμένει να κάνει τα δικά του!

Νέα άφιξη στον πλανήτη της αρωματοποιίας, τα αρώματα 212 Surf της Carolina Herrera, που έρχονται σε περιορισμένη έκδοση για το καλοκαίρι. "Μια δροσερή και κεφάτη ατμόσφαιρα. Η παραλία, οι φίλοι και οι σανίδες surf, αποτελούν το κέντρο αυτής της ιστορίας. Μνήμες από διασκεδαστικά καλοκαίρια στις ακρογιαλιές μας καλούν να κολυμπήσουμε μέσα σε μια θάλασσα διασκέδασης και να απολαύσουμε τα δύο αυτά νέα αρώματα για τη γυναίκα και τον άνδρα" εξηγεί ο οίκος Carolina Herrera για το concept των αρωμάτων.

Τα μπουκάλια τους κρατούν το σχήμα του αγαπημένου 212 όμως ζωηρεύουν με τα χρώματα και τα prints που μας μεταφέρουν σε μια τροπική, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Το 212 Surf για εκείνη, είναι ένα δροσερό, αισθησιακό και εθιστικό άρωμα,ένα εξωτικό μίγμα ξύλου και musk, με νότες νερού που του δίνουν φρεσκάδα και αναζωογονητικό χαρακτήρα.

Το 212 Surf για εκείνον είναι ένα έντονα δροσερό άρωμα που δημιουργήθηκε με βάση μαι νέα "υδάτινη" νότα, που συνδυάζει το πατσουλό και μερικές σταγόνες γκρέιπφρουτ, προσδίδοντάς του ένα sexy, αισθησιακό χαρακτήρα.