Η Kate Winslet φοράει τη μάσκαρα... αλλιώς!

Η Kate Winslet φοράει τη μάσκαρα... αλλιώς!

Θα το δοκιμάζατε;

Η star και πρόσωπο της Lancôme, φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του αμερικανικου InStyle και με αυτή την αφορμή μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς και τον δικό της τρόπο που έχει για να φοράει τη μάσκαρα, και θυμάται το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που "έκλεψε" από την μητέρα της!

Η πρώτη της ανάμνηση στο μακιγιάζ είναι...

"Όταν έκλεβα το κραγιόν που αγαπούσε η μαμά μου. Δεν είχαμε ποτέ αρκετά χρήματα στην οικογένεια, οπότε οταν η μαμά μου αγόραζε καινούριο κραγιόν, το μάθαινε όλο το σπίτι, ακόμα και τα αδέρφια μου. Ήταν ένα κοραλί κραγιόν της The Body Shop."

Αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης

"Όταν ήμουν στην ηλικία της κόρης μου, 13 χρονών, πειραματιζόμουν με το eyeliner... στα χείλη μου! Το By Terry Baume De Rose έχει όλα όσα θέλω. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Η Renergie French Lift της Lancome είναι μια κρέμα νύχτας που απορροφάται τέλεια. Μου αρέσει πώς απαλύνει τις γραμμές του προσώπου με έναν φυσικό τρόπο. Όσον αφορά στα μαλλιά μου, συνήθως κυκλοφορώ με ένα χαλαρό χτένισμα. Τα λούζω και χρησιμοποιώ το conditioner της Redken με συστατικά που ενισχύουν τις πρωτείνες της τρίχας και μετά μερικές φορές χρησιμοποιώ ένα σίδερο για μπούκλες με το οποίο κάνω απαλούς κυματισμούς αφού στεγνώσουν τα μαλλιά μου. Στο μακιγιάζ, χρησιμοποιώ το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες του Shu Uemura και την Cils Booster XL της Lancome, ένα "conditioner" που προστατεύει τις βλεφαρίδες από το "σπάσιμο".

Το καλύτερο tip μακιγιάζ που έμαθε όλα αυτά τα χρόνια στο κόκκινο χαλί

"Φορέστε τη μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων σας χρησιμοποιώντας ένα κοφτό πινέλο για eyeliner. Κάνει το λευκό των ματιών να δείχνει ακόμα πιο λευκό και οι βεφαρίδες δεν φαίνονται πολύ βαριές. Είναι μια καλή συμβουλή. Την ακολουθώ συνέχεια! ".