Τι φοράει ο άντρας Armani όταν βγάζει το σμόκιν;

Τι φοράει ο άντρας Armani όταν βγάζει το σμόκιν;

Δείτε με τα μάτια σας! 

Code. O "Κώδικας" που χαρακτηρίζει το στυλ του Giorgio Armani, που ταυτίζεται με την κομψότητα, τον μοντερνισμό, την ευγένεια και την απλότητα, έρχεται αυτή τη σεζόν για να αποκαλύψει μια διαφορετική πλευρά του άντρα Armani.

To Armani Code Ice κάνει αίσθηση με τις πικάντικες νότες εσπεριδοειδών που φλερτάρουν με γλυκά μπαχαρικά και έντονα αρωματικά ξύλα. Λεμόνι, φασκόμηλο και κόκκοι Τonka ενώνονται για να αναδείξουν το λεπτό και αναζωογονητικό άρωμα μέντας.

Αυτή είναι μια νέα εκδοχή αποπλάνησης για τον άνδρα Code, που βγάζει το σμόκιν του για να φορέσει ένα λεπτό γκρι κοστούμι ή ένα απλό λευκό T-shirt. Πρόκειται για ένα δυναμικό αλλά ταυτόχρονα πολύ φρέσκο άρωμα, που απλώνεται στον αέρα και αφήνει μια αύρα που μαγνητίζει οποιονδήποτε και τον κάνει να θέλει να το ακολουθήσει, βρει και ξαναμυρίσει.

armani

Μια casual κομψή εκδοχή, αλλά ταυτόχρονα η ίδια φόρμα: το εμβληματικό μπουκάλι εμπνευσμένο από το σμόκιν Armani, προσφέρει μια καθαρή και ανδροπρεπή γραμμή αυτή τη φορά πλασμένη από γκρι ατσάλι ώστε να υπογραμμίσει τη φρέσκια πλευρά του νέου αρώματος.

Για αυτό το άρωμα είχαμε ήδη πάρει μια "γεύση" εδώ και κάμποσους μήνες, όταν κυκλοφόρησε η καυτή είδηση πως ο Giorgio Armani επέλεξε για πρώτη φορά να χρησιμοποιήσει το πρόσωπο ενός Χολιγουντιανού σταρ, του Chris Pine, ώστε να ενσωματώσει την φυσική κομψότητα και το χάρισμα ενός διαχρονικού άνδρα που ξέρει να αποπλανεί.


Τα βαθιά γαλανά του μάτια, το έμφυτο στυλ και το γοητευτικό χαμόγελο τον καθιστούν την τέλεια ενσάρκωση αυτού του συναρπαστικού άνδρα με τη «γοητεία που μαγνητίζει» και συμβολίζει το Armani Code: η απόλυτη ανδρική κομψότητα συνδυασμένη με το γκλάμουρ του Hollywood.

Χωρίς πολλά λόγια... απολαύστε τον στο short film του νέου Armani Code Ice!