Μάτια ξεκούραστα και λαμπερά με μία κίνηση!

Μάτια ξεκούραστα και λαμπερά με μία κίνηση!

Ρίξτε μια ματιά στην πρόταση του Dior! 

Οι BB Creams μπήκαν για τα καλά στην καθημερινή ρουτίνα της ομορφιάς μας-και δικαίως! Ο οίκος Dior, έχοντας ήδη λανσάρει τη δική του πρόταση στο κεφάλαιο "BB Cream", πηγαίνει την ιδέα ένα βήμα πιο πέρα και υπογράφει την πρώτη Dior BB Eye Creme, ένα έξυπνο προϊόν για την περιοχή των ματιών!

Η Dior BB Eye Creme ενσωματώνει την τεχνολογία Dior Eye Revival, η οποία συνδυάζει συστατικά που επιλέχθηκαν προσεκτικά για την συνδυασμένη δράση τους ενάντια στα σημάδια κούρασης στα μάτια. Η τεχνολογία αυτή ενισχύει την δομή της ευαίσθητης επιδερμίδας των ματιών αλλά και την μικροκυκλοφορία, μειώνοντας άμεσα τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Επιπλέον, παρέχει εξαιρετική ενυδάτωση και λείανση, αξιοποιώντας τα αγνά φυτικά αποστάγματα Hydra Life από τους Κήπους του Dior.

Στην καρδιά της φόρμουλας βρίσκεται ένας ενυδατικός ορός αντιγήρανσης, ένα μοναδικό και αποκλειστικό συμπύκνωμα τριών φυτικών αποσταγμάτων, που προστατεύει την επιδερμίδα από τα πρώτα σημάδια της γήρανσης: Το Jisten, από τους κήπους Surkhan-Darya στο Ουζμπεκιστάν, εντείνει την κυκλοφορία του νερού μέχρι την καρδιά των δερματικών κυττάρων, η Centella από τη Μαδαγασκάρη ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου ενώ το μαύρο ρόδο από τη Βρετάνη ενισχύει τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας απέναντι σε επιθετικούς παράγοντες. Σε αυτά, προσθέστε και νερό Μολόχας που καλλιεργείται στη Γαλλία, το οποίο διεγείρει σε σημαντικό βαθμό την ανανέωση των κυττάρων και δίνει ομοιόμορφη υφή στην επιδερμίδα.

Η BB Eye Crème του Dior είναι ένα treatment κατά της κούρασης των ματιών που συνδυάζει διορθωτικό και καλλυντικό αποτέλεσμα: ένα concealer που καλύπτει τις ατέλειες συνδυάζεται με ένα illuminator που προσφέρει λάμψη και φως. Plus: έχει και δείκτη προστασίας!