DNA= Do Not Age!

DNA= Do Not Age!

Τάδη έφη ο celebrity δερματολόγος, Dr Brandt! 

Είναι ένας από τους πιο διάσημους δερματολόγους του Hollywood και υπογράφει τη δική του σειρά καλλυντικών με πολλούς λαμπερούς fans!

Ο Dr. Brandt γνωρίζει πολύ καλά τους μηχανισμούς λειτουργίας των κυττάρων και αυτή τη φορά βάλθηκε να αποκωδικοποιήσει τον κώδικα της γήρανσης, σε επίπεδο μοριακού DNA. Και φαίνεται πως ενθουσιάστηκε τόσο με τα ευρήματά του, που αποφάσισε να δώσει στο ακρωνύμιο DNA τον δικό του ορισμό: Do Not Age ονομάζεται η νέα αντιγηραντική σειρά του η οποία επικεντρώνεται στα λάθη και στις δυσλειτουργίες του DNA καθώς και στη διαδικασία μείωσης της οξυγόνωσης των κυττάρων που έρχεται με τα χρόνια.

«Η σειρά Do Not Age αντιπροσωπεύει τη νέα προσέγγισή μου στην αντιγήρανση. Το DNA του καθενός είναι προγραμματισμένο. Σήμερα μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε το DNA για να επέμβουμε στη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Φέραμε την επανάσταση στην αντιγήρανση ενεργώντας στα σημάδια της γήρανσης και προλαμβάνοντας τα μελλοντικά σημάδια του χρόνου εκπαιδεύοντας το δέρμα", λέει ο ίδιος ο Dr Brandt για το δημιούργημά του.

Δοκιμάστε το DNA sérum antirides, liftant et revitalisant, έναν ορό αντιγήρανση που δημιουργήθηκε από τον Dr. Brandt για να αποκαταστήσει τη δύναμη και τη ζωντάνια της επιδερμίδας ώστε να φαίνεται νεότερη για περισσότερο χρόνο. Ο ορός διαθέτει το αποκλειστικό σύμπλεγμα Juvenessence + του Dr. Brandt καθώς και το σύμπλοκο Duo Pearl , καρπός πενταετούς έρευνας και κατοχυρωμένο με έξι ευρεσιτεχνίες. Οι πέρλες παρασκευάζονται μία προς μία και συνδυάζουν τις υδρόφιλες και λιπόφιλες φάσεις για να εξασφαλίσουν βέλτιστα αποτελέσματα και να διατηρήσουν ακέραια τα συστατικά τους.

Την τελευταία στιγμή, λίγο πριν έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα, οι πέρλες αυτές απελευθερώνουν την αντιγηραντική δύναμη του συμπλέγματος Juvenessence + για να περιορίσουν τις συνέπειες της κυτταρικής γήρανσης. Κάθε πέρλα απελευθερώνει την ιδανική ποσότητα συστατικών για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων της γήρανσης βελτιώνοντας τη μακροζωία και την ενέργεια των κυττάρων. Οι ρυτίδες μειώνονται, η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται και το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται.

Τη νέα σειρά DNA καθώς και όλα τα προϊόντα του Dr Brandt θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.