Υπάρχει ιδανικό makeup;

Υπάρχει ιδανικό makeup;

Δείτε την απάντηση της Vichy! 

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην ονειρεύεται το ιδανικό makeup, αυτό που καλύπτει τις ατέλειες όμως ταυτόχρονα είναι τόσο ανάλαφρο, φυσικό και φωτεινό που γίνεται κυριολεκτικά ένα με την επιδερμίδα!

Η Vichy ξέρει τις κρυφές μας επιθυμίες και έρχεται αυτή τη σεζόν με μια σειρά που τα λέει όλα: η Teint Ideal είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση εξειδικευμένων βάσεων, κάθε μία από τις οποίες έχει διαφορετική υφή, όμως όλες συνδυάζονται μεταξύ τους για να δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, που αποκαλύπτει την ομορφιά της επιδερμίδας!

Με έναν «εκλεπτυσμένο» συνδυασμό έξυπνων υφών και ισχυρών δραστικών συστατικών, η σειρά Teint Idéal γίνεται ένα με την επιδερμίδα, λούζοντάς την με φως, αφήνοντάς την λαμπερή, λεία, μεταξένια, ακαταμάχητη.

fluide1

Το Teint Idéal Fluid Make-up είναι το ρευστό makeup της σειράς το οποίο, χάρη στην εξαιρετικά ρευστή υφή του, που έχει ως βάση το νερό, "ενσωματώνεται" στην επιδερμίδα και έτσι της χαρίζει ομοιομορφία. Με το που το απλώσετε στο πρόσωπό σας θα δείτε την επιδερμίδα σας αισθητά πιο λαμπερή, λόγω της Τεχνολογίας Λεπτόρρευστης Λάμψης και του Διορθωτικού Σύμπλoκου, τριών συστατικών που την περιποιούνται, πιο ομοιόμορφη χάρη στις χρωστικές υψηλής καθαρότητας που περιέχει και πιο βελούδινη, λόγω των σφαιρικών και των ελασματοειδών κόκκων πούδρας που εξομαλύνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας και κάνουν τους πόρους λιγότερο ορατούς.

Στα plus, ότι παραμένει σταθερό για 14 ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι το φρεσκάρισμα δεν κρίνεται απαραίτητο!