Ξυπνήσατε ξεκούραστες; Αν όχι, αυτό το post σας ενδιαφέρει- πολύ!

Ξυπνήσατε ξεκούραστες; Αν όχι, αυτό το post σας ενδιαφέρει- πολύ!

Μερικές φορές, σημασία έχει το φαίνεσθαι

Για να είστε εδώ και να διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σημαίνει πως (και) εσείς δεν έχετε την πολυτέλεια του καλού, χορταστικού ύπνου. Και πως (και) εσείς δεν βλέπετε να μπορείτε να κάνετε κάτι άμεσα, για να εξασφαλίσετε το πολύτιμο οκτάωρο που είναι σούπερ ευεργετικό για την επιδερμίδα.

Σε αυτό το σημείο είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι η κοσμετολογία έρχεται να βάλει το χεράκι της με μια φόρμουλα που βοηθάει ώστε το πρόσωπό μας να φαίνεται ξεκούραστο και φωτεινό σα να απολαύσαμε αυτό το πολυπόθητο οκτάωρο! Συγκεκριμένα, η Avon παρουσιάζει την πρώτη Μάσκα Ύπνου, που δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας όσο εσείς κοιμάστε, εμπλουτίζοντας την επιδερμίδα με τα ενυδατικά της συστατικά που διαρκούν 48 ώρες.

AVON


Η πρώτη Μάσκα Ύπνου της Avon, η ANEW Clinical Hydra Recovery Overnight, είναι η επαναστατική λύση στην κουρασμένη, αφυδατωμένη και θαμπή επιδερμίδα. Η πρωτοποριακή της υφή προσφέρει εξαιρετική αναπλήρωση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας, με ελαφριές φυσαλίδες gel που «σκάνε» όταν έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, η ANEW Clinical Hydra Recovery Overnight αναπληρώνει τα αποθέματα ενυδάτωσης της επιδερμίδας και ταυτόχρονα βοηθάει στην εξαφάνιση των λεπτών γραμμών αφυδάτωσης.

Στα παραπάνω, προσθέστε και μικροσφαιρίδια με βούτυρο καριτέ τα οποία ενεργούν αναπληρώνοντας τη φυσική ενυδάτωση των προστατευτικών στρωμάτων της επιδερμίδας, απαλύνοντας και εξομαλύνοντας την όψη της αλλά και Ceramides, που "κλειδώνουν" την υγρασία στην επιδερμίδα για πολλές ώρες - και... όνειρα γλυκά!