Πώς θα κερδίσετε την... "μάχη του κόλπου"!

Πώς θα κερδίσετε την... "μάχη του κόλπου"!

Είναι στο χέρι σας! 

Ο υδράργυρος ανεβαίνει, το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά, πράγμα που σημαίνει παραλία, θάλασσα, αμμουδιά, πετσέτα- δηλαδή ζέστη, υγρασία,εφίδρωση.

Θεωρητικά όλα αυτά τα δεδομένα σε μία εξίσωση, οδηγούν μαθηματικά σε μύκητες, εκτός αν λάβετε τα μέτρα σας εγκαίρως και εμπιστευτείτε την λύση της Frezyderm που δουλεύει υπέρ της υγιεινής της ευαίσθητης περιοχής!


Η εξειδικευμένη σειρά προϊόντων Intim Area της Frezyderm προλαβαίνει τις δυσάρεστες εκπλήξεις της ευαίσθητης ζώνης και προστατεύει την υγεία και την αυτοπεποίθησή μας! Η σειρά αποτελείται από 3 προϊόντα: Intim Area Foam (απαλός αφρός), Intim Area Liquid (υγρό) και Intim Area Wipes (πρακτικά μαντηλάκια καθαρισμού). Έχουν pH4 που αντιστοιχεί στο pH του δέρματος της ευαίσθητης περιοχής και χάρη στην ήπια αντισηπτική τους δράση με συστατικά που ενισχύουν τη φυσική άμυνα του δέρματος, προστατεύουν από κακοσμία, τοπική ξηρότητα, ερεθισμούς και κολπίτιδες, αφήνοντάς σας με μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης που διαρκεί όλη μέρα!

Όμως η Frezyderm δεν σταματά εδώ. Έχει φροντίσει ώστε σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσατε τα προϊόντα προληπτικής υγιεινής Intim Area και κάποιος από τους παραπάνω ανεπιθύμητους επισκέπτες κάνει την εμφάνισή του, να έχετε τη λύση στα χέρια σας: το Intim Aid Liquid είναι ένα εξειδικευμένο, αποτελεσματικό καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής με pH 5, που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις τοπικών ερεθισμών (κολπίτιδα, μυκητίαση, ουρολοίμωξη, έκκριση υγρών) ενώ η φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής ολοκληρώνεται με Intim Vaginal Douche, ένα ενδοκολπικό καθαριστικό που ενισχύει τη φυσιολογική χλωρίδα και καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές του κόλπου (θα το βρείτε σε 3 τύπους: Χαμομήλι, Ξύδι, Σόδα).