Diadermine No110: Η νεανικότητα της επιδερμίδας σας είναι στα καλύτερα χέρια!

Diadermine No110: Η νεανικότητα της επιδερμίδας σας είναι στα καλύτερα χέρια!

Η νέα αντιρυτιδική σειρά που βάζει στοπ στο χρόνο! 

Πρώτες γραμμές, ρυτίδες, θαμπάδα, ανομοιόμορφος τόνος, σημάδια χαλάρωσης... Αν διαπιστώνετε πως ο χρόνος έχει αρχίσει να αφήνει τα πρώτα ίχνη του στην επιδερμίδα σας, μην πανικοβάλλεστε! Απλά κάντε την σωστή κίνηση, και ρίξτε στη μάχη το πιο δυνατό σας όπλο: τη νέα σειρά φροντίδας Diadermine No110, το νέο μικρό θαύμα της Diadermine!

Το Νο110 δεν είναι τυχαία επιλογή για αυτή την καινούρια σειρά περιποίησης: φέτος, η Diadermine κλείνει 110 χρόνια στην υπηρεσία της ομορφιάς και το γιορτάζει με μια σειρά ειδικά μελετημένη για τις πρώτες λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες!Η σειρά αποτελείται από 4 προϊόντα για το πρόσωπο και ένα ξηρό έλαιο για το σώμα, και κάθε προϊόν κλείνει στην καρδιά του τουλάχιστον 110 σταγόνες από το πολύτιμο συμπύκνωμα νεότητας της Diadermine, που συνδυάζει 11 ισχυρά αντιρυτιδικά συστατικά!

Η σειρά αποτελείται από όλα τα βασικά της καθημερινής φροντίδας:

- Το Diadermine Ν˚110 Gelée de Beauté, είναι ένα δροσερό τζελ καθαρισμού, σε δύο τύπους: για κανονικό και για ξηρό/ευαίσθητο δέρμα. Εκατόν δέκα σταγόνες από ισχυρά καθαριστικά έλαια – έλαιο καρύδας για όλους τους τύπους δέρματος και θρεπτικό έλαιο ελαιόλαδου για ξηρές κι ευαίσθητες επιδερμίδες - μετατρέπουν τον καθαρισμό της επιδερμίδας σε μία αξέχαστη, χαλαρωτική κι αναζωογονητική εμπειρία. Η ελαφριά υφή και σύνθεση της φόρμουλας καθαρισμού, αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, αφήνοντας την επιδερμίδα απίστευτα απαλή.

- Diadermine Ν˚110 Crème de Beauté Κρέμα ΝύχταςDiadermine Ν˚110 Crème de Beauté Κρέμα Ημέρας, βασίζεται σε 11 ισχυρά συστατικά νεότητας: Pro-Collagen, Υαλουρονικό Οξύ, 3 Αμινοξέα, 3 Βιταμίνες (E,F,B5), 1 Προπεπτίδιο και 2 Πρωτεΐνες. Χάρη στις ευεργετικές της ιδιότητες, η Diadermine Ν˚110 Crème de Beauté έχει την ικανότητα να απαλύνει αισθητά τις ρυτίδες του προσώπου, αναδομώντας το κολλαγόνο και την ελαστίνη, ενισχύοντας την αναζωογόνηση των κυττάρων.

- Η Diadermine Ν˚110 Crème de Beauté Κρέμα Νύχτας δρα κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου. Τα 11 ισχυρά αντιρυτιδικά συστατικά της επανορθώνουν τις φθορές των κυττάρων, τρέφουν την επιδερμίδα και την ξεκουράζουν, ώστε το πρωί που ξυπνάτε να δείχνει πιο ξεκούραστη και φωτεινή.