Πλήρης αντηλιακή σειρά από την PANTHENOL EXTRA!

Πλήρης αντηλιακή σειρά από την PANTHENOL EXTRA!

Μια ξεχωριστή, ιδιαίτερη, ασφαλής αντηλιακή σειρά μας περιμένει στα φαρμακεία όλης της χώρας με τη φροντίδα της Ελληνικής εταιρείας MEDI SEI. Πρόκειται για την πλήρη αντηλιακή σειρά της Panthenol Extra, PANTHENOL EXTRA SUN CARE, που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες όλης της οικογένειας για προστασία από το βλαβερό ήλιο σε απόλυτα οικονομικές τιμές και συσκευασίες!

Η αντηλιακή σειρά PANTHENOL EXTRA SUN CARE περιλαμβάνει:

Το αντηλιακό gel προσώπου PANTHENOL EXTRA SUN CARE Diaphanous SPF 50. Η ειδική βελούδινη σύνθεσή του και τα επιλεγμένα UV αντηλιακά φίλτρα του, δημιουργούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου UVA & UVB. Η προσθήκη της panthenol και ενός εξειδικευμένου αμινοξέος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων, προσφέρει στην επιδερμίδα, την απαραίτητη ενυδάτωση αλλά και αντιρυτιδική προστασία ενώ η Βιταμίνη E προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες με αποτέλεσμα να αναστέλλεται η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. H βελούδινη υφή και η ματ όψη του κάνουν το gel ιδανικό για βάση make-up. Ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό στο νερό ενώ δεν περιέχει parabens.

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου PANTHENOL EXTRA SUN CARE face cream με ειδικά αντιηλιακά φίλτρα που προστατεύουν την επιδερμίδα από την επικίνδυνη ακτινοβολία UVA & UVB. Ταυτόχρονα η ενίσχυση της κρέμας με πανθενόλη, υαλουρονικό και βιταμίνη E ενυδατώνει, αναπλάθει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν πρόωρη γήρανση (SPF 30 & SPF 50). Η αντηλιακή κρέμα προσώπου PANTHENOL EXTRA SUN CARE face cream διατίθεται και ειδική συσκευασία με προσαρμοσμένο stick, έτσι ώστε να προστατεύει εκτός από το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, τα χείλη, τη μύτη και τα αυτιά (SPF 30 & SPF 50).

H αντηλιακή κρέμα σώματος PANTHENOL EXTRA Sun Care Body Milk 150 ml SPF 30 αποτελεί μια αποτελεσματική και ασφαλής προστασία από την ακτινοβολία UVA – UVB, καθώς περιέχει φίλτρα ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα. Η ιδανική σύνθεσή της για υψηλή αντηλιακή προστασία συνίσταται στη σταθερή και παρατεταμένη ηλιοπροστασία με προσθήκη Βιταμίνης Ε για την προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες, Panthenol, Aloe Vera, Shea Butter και Hyaluronic Acid, που προσφέρουν στην επιδερμίδα του σώματος, βαθιά ενυδάτωση και ανάπλαση. Επιπλέον, χωρίς parabens & αλκοόλη, είναι ένα δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, που με τη βελούδινη υφή που δεν κολλάει, και με την εύκολη και γρήγορη εφαρμογή του, γίνεται ιδανικό καλλυντικό για όλους τους τύπους δέρματος και για όλη την οικογένεια.

Τη σειρά PANTHENOL EXTRA SUN CARE καθώς και όλη την κατηγορία καλλυντικών Panthenol Extra μπορεί κανείς να την προμηθευτεί μόνο από τα φαρμακεία.
Η σειρά είναι μια δημιουργία της Ελληνικής εταιρείας Medisei, που από το 1998 με ήθος και συνέπεια, δημιουργεί και εισάγει πετυχημένα, παραφαρμακευτικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων είναι και η καραμέλα Κaiser καθώς και η εξειδικευμένη καλοκαιρινή σειρά Summerline.