Ο οίκος Burberry ετοιμάζει σειρά φροντίδας!

Ο οίκος Burberry ετοιμάζει σειρά φροντίδας!

Γιατί υπάρχει κιάλλος τρόπος να φοράμε Burberry! 

Αφού εξασφάλισε την θέση του ανάμεσα στα κορυφαία beauty brands στον πλανήτη των αρωμάτων αλλά και στον κόσμο του μακιγιάζ, όπου μπήκε σχετικά πρόσφατα, ο βρετανικός οίκος ετοιμάζει το επόμενο βήμα: να λανσάρει την πρότασή του στο skincare.

"Μιλάμε με διάφορους πιθανούς συνεργάτες για τη σειρά φροντίδας, εξετάζουμε διάφορα ενδεχόμενα συνεργασίας", δήλωσε ο chief operating officer του οίκου, John Smith. Όταν ρωτήθηκε πώς πήρε αυτή την απόφαση ο οίκος Burberry εξήγησε πως τα στελέχη του πιστεύουν ότι στην κατηγορία του skincare μπορείς να χτίσεις το πιστό κοινο σου σταδιακά.

Προς το παρόν δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερα πλάνα παρά μόνο ότι ο οίκος ετοιμάζεται να ανοίξει στην Ασία ένα Beauty Box, όπως ονομάζει την μικρή και υπέρκομψη boutique που ήδη λειτουργεί στο Λονδίνο, και συγκεκριμένα στο Covent Garden από το τέλος του 2013. Γνωρίζοντας πως ο Christopher Bailey δεν κάνει ποτέ βιαστικές κινήσεις, και πως έχει το ταλέντο να προβλέπει αυτό που θέλουν οι γυναίκες, όλα δείχνουν πως όταν έρθει η ώρα να μάθουμε λεπτομέρειες για τη σειρά φροντίδας Burberry, θα έχουμε πολλά να δούμε, να δοκιμάσουμε και να γράψουμε!