Αποτοξινώστε τη θαμπή επιδερμίδα!

Αποτοξινώστε τη θαμπή επιδερμίδα!

Η νέα μάσκα της Algenist έχει το πιο ευεργετικό θαλάσσιο κοκτέιλ! 

Η Algenist είναι ένα brand που στηρίζει τις ιδιαίτερες φόρμουλές του σε μικροφύκη και εκλεκτά θαλάσσια συστατικά, οπότε και αυτή η νέα άφιξη κλείνει στην καρδιά της ένα blend από τα βάθη του ωκεανού.

Η Algae Brightening Mask είναι μια κρεμώδης μάσκα που συνδυάζει μικροφύκη και μακροφύκη, με στόχο να προσφέρει ορατή ενυδάτωση, φωτεινότητα και λεία υφή στην επιδερμίδα. Δροσερή και με διακριτική ευωδιά, η σύνθεσή της απολεπίζει απαλά το δέρμα με φύλλα φυκιών και ιζήματα μπλε και πράσινων άλγεων, προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτή τη μάσκα βρίσκουμε συστατικά από 6 πηγές άλγεων: Alguronique Acid (αποκλειστικά πατενταρισμένο ενεργό συστατικό)που αναζωογονεί την επιδερμίδα και προστατεύει με τα κύτταρα των μικροφυκιών, ελαχιστοποιεί την εμφάνιση ρυτίδων, βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος και προσφέρει πιο φωτεινή και λεία επιδερμίδα, Εκχύλισμα Alga που ενυδατώνει το δέρμα, Εκχύλισμα Macrocystis pyrifera (φύλλα φυκιού) που κάνει απαλή απολέπιση, Εκχύλισμα Alaria esculenta (καφέ άλγη) που συμβάλλει στη μείωση ρυτίδων και αποκαθιστά τη σφριγηλότητα του δέρματος, Haematococcus pluvialis alga (πράσινα άλγη γλυκού νερού)με αντιοξειδωτική δράση και Ιζήματα μπλε και πράσινων άλγεων που θρέφουν την επιδερμίδα.

Αυτός ο συνδυασμός των άλγεων προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα: αμέσως μετά τη χρήση, το δέρμα είναι καθαρό και αποτοξινωμένο, με βελτιωμένη υφή, χρωματικό τόνο και ακτινοβολία ενώ μετά από 10 μέρες χρήσης, οι πόροι συσφίγγουν και οι λεπτές γραμμές μειώνονται.

Θα τη βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.