Σε ποιο προϊόν ομορφιάς ορκίζεται η Rosie Huntington-Whiteley;

Σε ποιο προϊόν ομορφιάς ορκίζεται η Rosie Huntington-Whiteley;

Είναι ο "μπαλαντέρ" της, όταν δεν προλαβαίνει να κοιμηθεί καλά  

"Καμία κρέμα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον καλό βραδινό ύπνο", παραδέχτηκε η Rosie Huntington-Whiteley σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Όμως, υπάρχει ένα προϊόν που λατρεύει και που δεν αλλάζει με τίποτα- και μάλιστα, το έμαθε από τη μαμά της! "Η Midnight Secret του Guerlain είναι μια κρέμα νύχτας που είναι σχεδιασμένη να δίνει λάμψη στην κουρασμένη επιδερμίδα, ειδικά αν δεν προλαβαίνετε να κοιμηθείτε όσο θα θέλατε", λέει το διάσημο μοντέλο. "Είναι εκπληκτική- την έμαθα από τη μαμά μου. Κάνει θαύματα και δεν χρειάζεται να την φοράτε κάθε βράδυ- απλά επιλέξτε εκείνες τις φορές που ξέρετε ότι δεν θα προλάβετε να κοιμηθείτε όσο χρειάζεστε!".

Η Rosie Huntington-Whiteley αποκάλυψε επίσης, τι παίρνει μαζί της στα ταξίδια της: την Egyptian Magic, ένα πλούσιο balm που επανορθώνει την επιδερμίδα και την Rose Day Cream του Dr. Hauschka, που ηρεμεί την ξηρή επιδερμίδα.

Όταν θέλει να φρεσκάρει το μακιγιάζ της το πρωί, χρησιμοποιεί το φον ντε τεν σε μορφή πούδρας του Guerlain γιατί "δίνει κάλυψη αλλά εξουδετερώνει την γυαλάδα" και concealer καθώς και μια ιδέα από το Cheek Stain της Tarte στα ζυγωματικά της για φυσικό χρώμα υγείας. "Πάντα κάνω καλό ντεμακιγιάζ πριν κοιμηθώ, δεν με νοιάζει πόσο αργά είναι ή αν είμαι κουρασμένη. Ξέρω πως θα ξυπνήσω κουρασμένη ούτως ή άλλως, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω τα μάτια μου πασαλειμμένα με μάσκαρα το πρωί στον καθρέφτη!", εξήγησε- και πολύ σωστά τα λέει!