Φωτίστε το πρόσωπό σας σε χρόνο dt!

Φωτίστε το πρόσωπό σας σε χρόνο dt!

Με το νέο Illuminator της Vichy 

Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι makeup artists έχουν στο βαλιτσάκι τους το αγαπημένο τους illuminator: αυτό το ειδικό προϊόν βάσης δημιουργήθηκε για να φωτίζει την επιδερμίδα, καθώς τα ειδικά μικρομόρια που περιέχει ανακλούν το φως στρατηγικά ώστε το πρόσωπο να δείχνει φυσικά φωτεινό.

Η Vichy για πρώτη φορά δημιουργεί ένα τέτοιο προϊόν, μια συμπυκνωμένη σύνθεση Λεπτόρρευστης Λάμψης που μοιάζει σαν ηλιαχτίδα, η οποία φωτίζει τα θαμπά σημεία του προσώπου.

Το Teint Ideal Roll-on Illuminator είναι ένα από τα 3 νέα προϊόντα της σειράς Teint Ideal, η οπία αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση εξειδικευμένων προϊόντων, σε διαφορετικές υφές, που συνδυάζονται μεταξύ τους για να δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που αποκαλύπτει την ομορφιά της επιδερμίδας!

Καθώς δεν περιέχει χρώμα, αυτό το Illuminator μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο του ή μαζί με το make-up. Όμως προσοχή: δεν είναι concealer, γιαυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στις σκοτεινές ζώνες του προσώπου. Η χρήση του είναι πολύ απλή: το δροσερό roll-on γλιστράει πάνω στην επιδερμίδα, στις περιοχές που εκτίθενται περισσότερο στο φως (στη ράχη της μύτης, στο κόκκαλο πάνω από τα φρύδια, στο ψηλότερο σημείο των ζυγωματικών), για να ενισχύσει την ικανότητά τους να αντανακλούν το φως, προσφέροντας έτσι μια πιο δροσερή, φρέσκια όψη.