Ξεκλειδώστε τη νεανικότητα των κυττάρων σας!

Ξεκλειδώστε τη νεανικότητα των κυττάρων σας!

Η Nivea ανακάλυψε και σας δίνει το κλειδί!

Ονομάζεται Cellular Anti Age και είναι μια high end σειρά, ειδικά σχεδιασμένη να κάνει τα κύτταρα της επιδερμίδας να συμπεριφέρονται σαν νεότερα - με αποτέλεσμα και το πρόσωπό σας να δείχνει πιο νεανικό, φωτεινό και φρέσκο!

Οι επιστήμονες της Nivea για μια ακόμα φορά κάνουν το θαύμα τους, δημιουργώντας μια σειρά που στηρίζεται σε έναν συμβατό με την επιδερμίδα συνδυασμό ενεργών συστατικών με υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα magnolia και κρεατίνη! Αυτή η εξυπνη φόρμουλα αυξάνει τον ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων, με σκοπό την καταπολέμιση της γήρανσης και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στα plus, το SPF 15 και το σύστημα UVA, που ενισχύουν την προστασία της επιδερμίδας από την υπεριώδη ακτινοβολία και την πρόωρη γήρανση, ενώ ταυτόχρονα το χαλαρωτικό άρωμα των προϊόντων και η υφή τους, καθιστούν αυτή τη σειρά πραγματικά απολαυστική στη χρήση.

Τι περιλαμβάνει η νέα σειρά Nivea Cellular Anti Age:

- Κρέμα Ημέρας SPF 15, η οποία με συστηματική χρήση επιταχύνει τη φυσική διαδικασία αναγέννησης της επιδερμίδας: μια ένδειξη για την υγεία των κυττάρων και κλειδί της νεανικότητας του προσώπου. Ταυτόχρονα, μειώνει τις ρυτίδες, βελτιώνει ορατά τη σφριγηλότητα και ανανεώνει την επιδερμίδα αφήνοντας απαλή και μεταξένια αίσθηση. Με δείκτη προστασίας SPF 15 και σύστημα UVA, συμβάλλει στην προστασία της επιδερμίδας από την υπεριώδη ακτίνα που προκαλεί φωτογήρανση, καταστροφή των κυττάρων και σημάδια γήρανσης


- Κρέμα Νύχτας, η οποία φροντίζει την επιδερμίδα και την αναζωογονεί ενώ εσείς κοιμάστε. Η πλούσια υφή της απορροφάται απαλά και γρήγορα από την επιδερμίδα.


- Κρέμα Ματιών, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και κάνει το βλέμμα να δείχνει πιο ξεκούραστο και νεανικό.


- Συμπυκνωμένος Ορός Ανάπλασης, με απαλή υφή, που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. Καταπολεμά αποτελεσματικά τα σημάδια κούρασης και λειαίνει άμεσα την εμφάνιση της επιδερμίδας αφήνοντας την απαλή και μεταξένια.