Το μυστικό για φρέσκια, φωτεινή επιδερμίδα!

Το μυστικό για φρέσκια, φωτεινή επιδερμίδα!

Είναι ο σωστός καθαρισμός! 

Ονειρεύεστε την ιδανική επιδερμίδα; Ξεκινήστε από το Α, δηλαδή τον σωστό καθαρισμό, που απομακρύνει τέλεια τους ρύπους ενώ σέβεται την ισορροπια του δέρματος.

Με αυτά τα δεδομένα, η L'Oréal Paris δημιούργησε μια δροσερή σειρά καθαρισμού, την Ideal Fresh που είναι ιδανική για κανονική έως μεικτή επιδερμίδα, και περιλαμβάνει διαφορετικές υφές για να επιλέξετε εκείνη που σας προφέρει την μεγαλύτερη απόλαυση! Η τεχνολογία της σειράς έχει διπλή δράση: αντιβακτηριδιακή, όπου το σαλικυλικό οξύ που περιέχει απομακρύνει φυσιολογικά τα βακτηρίδια τα οποία συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας ενώ παράλληλα εμποδίζει τις ατέλειες της επιδερμίδας να αναπτυχθούν, και καθαριστική, με αποδεδειγμένη δράση ενάντια στα νεκρά κύτταρα και στην υπερβολική παραγωγή σμήγματος. Αποτέλεσμα: επιδερμίδα απόλυτα καθαρή, φρέσκια και αναζωογονημένη!

Ideal Fresh afros 2

Η σειρά Ideal Fresh περιλαμβάνει Γαλάκτωμα Καθαρισμού, Τονωτική Λοσιόν που προσφέρει τέλεια ενυδάτωση και φρεσκάδα, Αφρίζον Νερό για Βαθύ Καθαρισμό με 1 εκατομμύριο ενεργές φυσαλίδες που απομακρύνουν τους ρύπους και το μακιγιάζ, Gel Καθαρισμού αν προτιμάτε τις πιο δροσερές υφές και Αναζωογονητικά Μαντηλάκια Καθαρισμού που είναι σούπερ πρακτικά, αφαιρούν τέλεια το μακιγιάζ και τους ρύπους και δεν χρειάζονται ξέβγαλμα.