Μία μπρονζέ πούδρα για 2 χρήσεις!

Μία μπρονζέ πούδρα για 2 χρήσεις!

Η La Roche-Posay υπογράφει ένα πρακτικό προϊόν μακιγιάζ

Η μπρονζέ πούδρα είναι ανάμεσα στα must προϊόντα μακιγιάζ του καλοκαιριού- και βέβαια, μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε και τον χειμώνα, αναμειγνύοντάς την με το blush για να δώσετε έναν διακριτικά πιο ζεστό τόνο στην επιδερμίδα σας.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις που δοκιμάσαμε πρόσφατα είναι η Toleriane Teint Bronzing Powder της La Roche-Posay, μια πούδρα με τρεις αποχρώσεις του ροδακινί στην ίδια συσκευασία! Και μας άρεσε για δύο λόγους: αφενός γιατί είναι πρακτική και εύκολη στη χρήση, καθώς με μια απλή κίνηση, αναμειγνύετε τα τρία χρώματα και χαρίζετε στην επιδερμίδα σας λάμψη και φυσικό bronze αποτέλεσμα αλλά και γιατί μας αφήνει χώρο στο νεσεσέρ μας, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σκιά ματιών είτε για ένα γήινο πρωινό look είτε για να κάνουμε την καλοκαιρινή εκδοχή των smoky eyes σε μπρονζέ!

Tip: Ακολουθείτε τη λογική του ρουζ κατά την εφαρμογή της και εφαρμόζετε με κυκλικές κινήσεις την Toleriane Teint Bronzing Powder στα ζυγωματικά, το μέτωπο και στη συνέχεια στη μύτη και το πηγούνι, τα σημεία ουσιαστικά που χαϊδεύει φυσικά και ο ήλιος. Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο πινέλο, ξεκινάτε με τη λιγότερη ποσότητα πούδρας καθώς είναι πιο εύκολο να χτίζετε την ένταση του χρώματος σταδιακά, παρά να την αφαιρείτε. Επαναλάβετε «σβήνοντας» προς το λαιμό και στα κόκκαλα του στέρνου (δίνει εφέ αδυνατίσματος) και στο μπούστο (για εφέ «βάθους»).