Ταλαιπωρημένα πόδια; Χρειάζεστε... Foot Expert!

Ταλαιπωρημένα πόδια; Χρειάζεστε... Foot Expert!

Ο πιο εύκολος τρόπος να ξαναβρούν την απαλότητά τους

Η ηλικία, το DNA, τα μεγάλης διάρκειας ζεστά ντους ή μπάνια και, φυσικά, η έλλειψη φροντίδας και περιποίησης είναι κάποιοι από τους λόγους που ταλαιπωρούν την επιδερμίδα των ποδιών, προκαλούν ξηρότητα, σκάσιμο, ακόμα και πόνο.

Όμως, υπάρχει λύση για άμεση επανόρθωση της κατάστασης: η σειρά Ηansaplast Foot Expert βασίζεται στην τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η Beiersdorf στην περιποίηση της επιδερμίδας εδώ και 125 χρόνια και τη δέσμευση για ανάπτυξη προϊόντων περιποίησης ποδιών υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας στη σωστή τιμή.

HANSAPLAST1

New entry στη σειρά, η νέα Κρέμα Ανάπλασης Ποδιών της Hansaplast η οποία έχει δοκιμαστεί σε δερματολογικές μελέτες και έχει αποδειχθεί ότι η σύνθεσή της είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για την επιδερμίδα, ακόμα και για πολύ ξηρές επιδερμίδες. Βασικό συστατικό της, η Ουρία, η οποία βρίσκεται φυσικά στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας συγκεντρώνοντας και συγκρατώντας την υγρασία και διατηρώντας πάντα το δέρμα ενυδατωμένο. Η νέα Κρέμα Ανάπλασης Ποδιών της Hansaplast με 10% Ουρία, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να φροντίζει καθημερινά τα ξηρά και αφυδατωμένα πόδια, ενισχύοντας την προστατευτική λειτουργία του δέρματος των ποδιών και προσφέροντας 100% αίσθηση απαλής και λείας επιδερμίδας. Είναι συμβατή με την επιδερμίδα και δερματολογικά ελεγμένη, κατάλληλη και για περιπτώσεις δερματικών παθήσεων οφειλόμενων σε σακχαρώδη διαβήτη (διαβητικό πόδι). Η σύνθεσή της κάνει το δέρμα των ποδιών απίστευτα απαλό και υγιές, διατηρώντας την ελαστικότητά του.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: το 94% όσων τη δοκίμασαν στα πλαίσια της έρευνας, συμφώνησε ότι μειώνει τα συμπτώματα ξηρότητας της επιδερμίδας, ενώ πρόσθετες μετρήσεις στην κεράτινη στιβάδα του δέρματος έδειξαν σημαντικά βελτιωμένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα μετά από μόνο μία εβδομάδα καθημερινής χρήσης. Επιπλέον, το 91% των συμμετεχόντων επιβεβαίωσε ότι η τακτική χρήση του προϊόντος ενισχύει την προστατευτική λειτουργία του δέρματος αποκαθιστώντας τη φυσικά απαλή και λεία όψη της επιδερμίδας.