Acqua Di Giò For Men: Σαν βουτιά σε κρυστάλλινα νερά!

Acqua Di Giò For Men: Σαν βουτιά σε κρυστάλλινα νερά!

΄Οαση δροσιάς στο καλοκαίρι

Από το 1996 που λανσαρίστηκε μέχρι σήμερα, το Acqua Di Giò ξεπερνά μόδες και τάσεις. Πρόκειται για ένα διαχρονικό άρωμα, ευκολοφόρετο, οικείο και ταυτόχρονα κομψό, που δεν σταματά ποτέ να είναι επίκαιρο.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο Giorgio Armani επαναπαύεται στην επιτυχία του αρώματος. Τα καλοκαίρια αναζητά και ανακαλύπτει διαφορετικές εκδοχές του κοκτέιλ και φέτος, απογειώνει την αίσθηση της δροσιάς, του νερού. Ένα άρωμα που σβήνει τη δίψα σαν το δροσερό νερό, φωτεινό, ειλικρινές, καθαρό.

Περγαμόντο, νερολί, calone (θαλασσινή νότα), γιασεμί, πατσουλί και κέδρος: αυτές είναι οι βασικές νότες του νέου Acqua Di Giò, το οποίο μέσα σε δευτερόλεπτα δημιουργεί την αίσθηση της γαλήνης, της φρεσκάδας, της ηρεμίας που αισθάνεσαι όταν έρχεσαι σε επαφή με την φύση.

"Το Acqua Di Giò είναι το άρωμα ενός άνδρα που δεν υποκρίνεται ότι είναι κάτι διαφορετικό από τον πραγματικό του εαυτό", λέει ο Maestro της Υψηλής Ραπτικής στο σχετικό δελτίο τύπου. "Είναι σίγουρος για τον ανδρισμό του, δεν έχει χρόνο για υπερθεματισμούς. Η κληρονομιά του είναι η αγάπη του για τη ζωή, το πάθος του και το ηδονιστικό του πνεύμα. Το άρωμά του είναι αυτό ενός... connoisseur!"