Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο corner της Kiehl's!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο corner της Kiehl's!

Παρουσίασε τις συλλεκτικές συσκευασίες που σχεδίασε για καλό σκοπό! 

Δεν υπέγραψε μόνο τις συλλεκτικές συσκευασίες της Kiehl's αλλά έδωσε το παρών με ενθουσιασμό στο stand της εταιρείας στις 29 Μαίου όπου έγινε η παρουσίαση των προϊόντων!

Στο νέο Kiehl's corner στο κατάστημα Hondos Center Apollonia Politia στη Θεσσαλονίκη η Νατάσα Θεοδωρίδου υποδέχτηκε τους φίλους της και τους φίλους της Kiehl's που έσπευσαν να αποκτήσουν τη συλλεκτική συσκευασία Ultra Facial Cream 125ml! Έτσι, η εταιρεία καλλυντικών Kiehl's, πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, συγκέντρωσε το ποσό των €3.000, το οποίο θα διαθέσει για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείο Θηλέων «ΜΕΛΙΣΣΑ» της Θεσσαλονίκης. Έτσι η Kiehl's συγκέντρωσε το ποσό των €3.000, το οποίο θα διαθέσει για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «Μέλισσα».

«Χαίρομαι που συμβάλλαμε όλοι σε αυτό το κάλεσμα που μόνο κάλο θα κάνει στα παιδιά. Θα παρότρυνα όμως όλους μας, την αξία της προσφοράς να την κουβαλάμε μέσα μας κάθε λεπτό και όχι μόνο κατά περίσταση» δήλωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Οι ειδικές εκδόσεις αυτών των εμβληματικών προϊόντων Kiehl's περιλαμβάνουν ένα σημαντικό μήνυμα από τη Νατάσα Θεοδωρίδου που μας καλεί να ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να υποστηρίξουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε, μήνυμα που αντανακλά τη προσπάθειά της να εμψυχώσει το κοινό ώστε να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για παιδιά και τις οικογένειές τους που το έχουν ανάγκη. Τέτοιου είδους κινήσεις αφενός αποδεικνύουν την ευαισθησία της αγαπημένης τραγουδίστριας και αφετέρου αντανακλούν τις αξίες της Kiehl's, επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά ότι δεν αποτελεί απλώς άλλη μια μάρκα καλλυντικών, αλλά μια εταιρεία με σημαντικό κοινωνικό έργο.