Μια couture παλέτα από τον Yves Saint Laurent!

Μια couture παλέτα από τον Yves Saint Laurent!

Το νέο αντικείμενο του πόθου μας! 

"Πρέπει να δώσω ένα πρόσωπο στην γυναίκα που ντύνω"- τάδε έφη Yves Saint Laurent το 1978, λανσάροντας την πρώτη του σειρά μακιγιάζ και έκτοτε κάθε συλλογή ακολουθεί αυτή τη φιλοσοφία.

Ερμηνεύοντας και πάλι τους διαχρονικούς κώδικες του οίκου Yves Saint Laurent, με τις γραμμές, τις τέλειες αναλογίες και τα θρυλικά ονόματα, η νέα συλλογή Couture Palette αποτυπώνει την πεμπτουσία του Yves Saint Laurent. Χάρη σε μια φόρμουλα νέας γενιάς και μια τεράστια ποικιλία αποχρώσεων και εφέ, οι Couture Palettes γιορτάζουν το χρώμα και τα απεριόριστα look– μαγνητικά, σαγηνευτικά, μοναδικά, εξαιρετικά αισθησιακά.

YSL2

Tuxedo, Parisienne, Avant-Garde... η συλλογή Couture Palette εμπνέεται από τα χρώματα όλου του κόσμου, από όλα τα ταξίδια, πραγματικά ή φανταστικά που έχει κάνει κατά καιρούς ο Yves Saint Laurent. Μια χρωματική γκαρνταρόμπα δεμένη με αναμνήσεις Υψηλής Ραπτικής, τις εικόνες και τις μυρωδιές τον πραγμάτων που άγγιξε και αγάπησε: τις μεταξωτές μουσελίνες της συλλογής Ballets Russes, η φιλντισένια Μαροκινή κρεπ μπλούζα... Με τα επιβλητικά ονόματα και τις εμβληματικές υφές, η συλλογή Couture Palette είναι ένας φόρος τιμής στις πηγές έμπνευσης του ίδιου του Yves Saint Laurent και μια στυλιστική δήλωση του διαχρονικά μοντέρνου με άπειρες και ακαταμάχητες επιλογές για τις γυναίκες τους σήμερα.


Στη συλλογή θα ανακαλύψετε 11 διαφορετικές παλέτες που κάθε μια αποτελείται από πέντε χρώματα τα οποία κωδικοποιούν το DNA του οίκου. Αυτή η συλλογή έχει σχεδιαστεί για να ντύσει τα μάτια σαν ένα μεταξωτό φόρεμα Υψηλής Ραπτικής, ένα Yves Saint Laurent Σμοκιν ή σαν ένα Rive Gauche παλτό. Μια γκαρνταρόμπα χρωμάτων και υφών από ματ σε περλέ από μεταξένιες σε μεταλλικές, οι οποίες θα αποκαλύψουν την πολύπλευρη
ομορφιά των ματιών- απλά υπέροχες!