Ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής; Σας έχουμε τη λύση!

Ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής; Σας έχουμε τη λύση!

Η νέα σειρά Kerium Extra Gentle της La Roche-Posay θα λύσει το πρόβλημά σας

Ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής; Ναι, είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, μιας και το τριχωτό της κεφαλής επηρεάζεται από διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, όπως φαρμακευτικές αγωγές, στρες, ρύπανση και καιρικές συνθήκες. Το αποτέλεσμα ποιο είναι; Η εμφάνιση των ακόλουθων συμπτωμάτων: κνησμός, ερεθισμοί, ερύθημα, αίσθηση καύσου και τσιμπήματος.

Από που έρχεται, λοιπόν, η λύση; Μα φυσικά από την σωστή περιποίηση!

Μιλώντας για σωστή περιποίηση, εννοούμε τα κατάλληλα προιόντα που θα νικήσουν το πρόβλημα. Εμείς δοκιμάσαμε και λατρέψαμε τη νέα σειρά σαμπουάν KERIUM EXTRA GENTLE της La Roche-Posay. Η νέα σειρά απαλών σαμπουάν συχνής χρήσης KERIUM EXTRA GENTLE, είναι η πλέον κατάλληλη για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Αποτελείται από δύο νέα σαμπουάν που καταπραΰνουν άμεσα και με διάρκεια. Προσφέρουν άνεση και απαλότητα στα μαλλιά και το... καλύτερο; Είναι κατάλληλα για όλη την οικογένεια.

Η σύνθεσή του σέβεται το τριχωτό της κεφαλής σας μιας και δεν περιέχει σιλικόνη και paraben. Είναι υποαλλεργικά, δεν τσούζουν τα μάτια και έχουν φυσιολογικό pH.

Τα αποτελέσματα της νέας KERIUM EXTRA GENTLE σειράς;
➢ Μειώνει άμεσα από την 1η εφαρμογή τον κνησμό, την αίσθηση τσιμπήματος και καύσου
➢ Μετά από 3 εβδομάδες, μειώνει τον κνησμό και το ερύθημα
➢ Χαρίζει απαλότητα, άνεση και λάμψη στα μαλλιά και παράλληλα σέβεται το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής
➢ Εξυγιαίνει το τριχωτό της κεφαλής χωρίς να ερεθίζει

Δοκιμάστε το KERIUM EXTRA GENTLE GEL-SHAMPOO για κανονικά μαλλιά και το KERIUM EXTRA GENTLE CREAM-SHAMPOO για ξηρά μαλλιά και δείτε τη διαφορά πάνω σας.