Έτσι θα δυναμώσετε τα λεπτά μαλλιά σας!

Έτσι θα δυναμώσετε τα λεπτά μαλλιά σας!

Η λύση είναι στο μπάνιο σας! 

Έλλειψη όγκου και κρατήματος, λιπαρότητα που εμφανίζεται αμέσως μετά το λούσιμο, μαλλιά που μπλέκονται εύκολα και είναι επιρρεπή στον στατικό ηλεκτρισμό- με δύο λόγια, ένας από τους πιο δύσκολους τύπους τρίχας που θέλει ειδικό χειρισμό και, οπωσδήποτε, ειδικά προϊόντα φροντίδας και styling.

ELVIVE FIBRALOGY BOOSTER GR

Για τη λεπτή τρίχα το Elvive έχει μια εξαιρετική νέα πρόταση που βασίζεται πάνω στην τελευταία λέξη της κοσμετολογίας στο θέμα: η σειρά Fibralogy υπόσχεται να χαρίσει στα μαλλιά όγκο και πληθωρικότητα, να αντισταθμίσει τον άτονο χαρακτήρα τους χωρίς να τα βαρυνει επιπλέον αλλά και να ενισχύσει την τρόχα από το εσωτερικό. Στην καρδιά κάθε σύνθεσης υπάρχει ένα έξυπνο μόριο, το Filloxane, ένα μόριο που εχει την ιδιοτητα να προσκολλάται στα μαλλιά και να αλληλεπιδρά με την κερατίνη. Το Filloxane μεταφέρεται από το νερό και μπορεί να σταθεροποιείται στην τρίχα όταν το νερό απομακρύνεται, ενώ το εσωτερικό δίκτυο υποστήριξης που δημιουργεί ώστε τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και ζωντανά, διατηρείται σταθερό.

Η σειρά αποτελείται από Σαμπουάν και Conditioner, που μετά από 5 εφαρμογές συνδυαστικά, τα μαλλιά φαίνονται πιο πυκνά και η αύξηση της δύναμης της τρίχας είναι εμφανής, τη Μάσκα με ανάλαφρη υφή τζελ που αποκαθιστά τον όγκο των αδύναμων μαλλιών, και το Booster Πυκνότητας, ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης με την υψηλότερη συγκέντρωση Filloxane, που με κάθε νέα εφαρμογή σταθεροποιείται και συσσωρεύεται στο εσωτερικό της τρίχας, για να αυξάνει αποτελεσματικά τη διάμετρό της.