Τα δοκιμάσαμε και ξέρουμε! 6 αλλαγές στον ύπνο σου για να ξυπνάς πιο όμορφη

Τα δοκιμάσαμε και ξέρουμε! 6 αλλαγές στον ύπνο σου για να ξυπνάς πιο όμορφη

Το να κοιμάσαι με το άρωμα σου δεν είναι στη λίστα μας!

Θες να ξυπνήσεις αύριο το πρωί με άλλο πρόσωπο; 6 αλλαγές που σε εγγυόνται λαμπερή και φρέσκια όψη με το καλημέρα σας.


1. Άλλαξε τις μαξιλαροθήκες σου από βαμβακερές σε μεταξένιες
Η υφή του μεταξιού μειώνει τις ρυτίδες και τις γραμμές στο πρόσωπο που δημιουργεί η τριβή μεταξύ του μαξιλαριού και της επιδερμίδας σου. Eπιπλέον, το συγκεκριμένο ύφασμα είναι πιο "εύκολο" και για τα μαλλιά σου αφού τα εμποδίζει από το να μπερδεύονται.

2. Κοιμήσου ανάσκελα
Το να κοιμάσαι ανάσκελα βοηθάς στον σχηματισμό έντονων γραμμών στο πρόσωπο που με τα χρόνια μετατρέπονται σε ρυτίδες. Αν σου αρέσει να κοιμάσαι από τη μία πλευρά πιθανόν να έχεις ρυτίδες από αυτή την πλευρά περισσότερο. Προτιμήσε να ξαπλώνεις ανάσκελα. Αν κάθε πρωί ξυπνάς με σακούλες κάτω από τα μάτια δοκίμασε νε κοιμηθείς με ένα έξτρα μαξιλάρι. Όταν είσαι ξαπλωμένη με ίσιο το σώμα σου τα υγρά του σώματος συγκεντρώνονται γύρω από τα μάτια σου.

3. Ενυδάτωση, Ενυδάτωση, Ενυδάτωση
Για λαμπερή και φρέσκια εικόνα το πρωί, μην ξεχνάς να απλώνεις στο πρόσωπό σου πάντα μία αντιρυτιδική κρέμα νύχτας με υαλουρονικό οξύ. Προσελκύει νερό στην επιδερμίδα και βοηθάει στην λείανση των ρυτίδων. Ακόμη θα βοηθούσε πολύ στην ομορφιά σου κάθε βράδυ να απλώνεις lip balm στα χείλη και μία κρέμα για την ενυδάτωση των βλεφαρίδων. Αυτά τα προϊόντα έχουν καλύτερα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του κύκλου αναδόμησης της επιδερμίδας και αυτό συμβαίνει τη νύχτα.

4. Άλλαξε συχνά μαξιλαροθήκες
Πλύνε τις μαξιλαροθήκες σου τακτικά. Δεν θες να ξεκουράζεις το προσωπάκι σου πάνω σε φωλιές από βακτήρια για οκτώ ολόκληρες ώρες κάθε νύχτα! Οι ειδικοί προτείνουν να τις αλλάζεις δύο φορές την εβδομάδα, αλλά και γυρίζεις τα μαξιλάρια από την άλλη πλευρά κάθε βράδυ.

5. Μείνε μακριά από τα φαγητά με μεγάλες ποσότητες αλατιού και από τα γεύματα πριν κοιμηθείς. Όταν καταναλώνεις πολύ αλκοόλ το σώμα σου αφυδατώνεται. Έτσι το σώμα προσπαθεί να συγκεντρώσει τα φυσικά του υγρά και το κάνει γύρω από την περιοχή των ματιών όπως και σε άλλα μέρη του σώματος. Το ίδιο συμβαίνει και με το αλάτι που οδηγεί σε αυτό το πρωινό πρησμένο πρόσωπο. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις το ποτό ή τα αλμυρά λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων κοιμήσου με δύο μαξιλάρια κάτω από το κεφάλι σου εκείνο το βράδυ.

6. Πιάσε τα μαλλιά σου κότσο – αλλά όχι με ένα πολύ σφιχτό κοκαλάκι.
Είναι θαυμάσια ιδέα να κρατάς τα μαλλιά σου μακριά από το πρόσωπό σου όταν κοιμάσαι για να κρατάς τον φυσικό τους λάδι μακριά από τις άκρες. Απέφυγε όμως να τα δένεις σφιχτά γιατί έτσι τα σπας. Μπορείς να τα τυλίξεις με ένα μεταξένιο μαντίλι.


Διαβάστε ακόμη:

H Blake Lively αποκαλύπτει πώς κάνει beach wave look με μόλις 3 κινήσεις