Δείτε το super-food για τέλεια επιδερμίδα!

Δείτε το super-food για τέλεια επιδερμίδα!

Τρέφει, συσφίγγει, δίνει λάμψη! 

Εμπνευσμένη από τα super-foods που ομορφαίνουν την επιδερμίδα εκ των έσω, η Rodial έρχεται με μια πρόταση φροντίδας βασισμένη στην τελευταία λέξη της κοσμετολογίας: η σειρά Stemcell Super-Food περιέχει ένα μοναδικό μείγμα από βιταμίνες, ωμέγα λιπαρά οξέα και φυτικά βλαστοκύτταρα που ενισχύον τα επίπεδα θρέψης, ενυδάτωσης και λάμψης της επιδερμίδας.

Rodial1

Η σειρά αποτελείται από 6 προϊόντα στοχευμένης δράσης, από τα οποία δοκιμάσαμε και προτείνουμε το εξαιρετικό Stemcell Super-Food Facial Oil, ένα μεταξένιο και συγχρόνως δραστικό λάδι για το πρόσωπο ιδανικό τόσο για μετά την ηλιοθεραπεία όσο και για κάθε μέρα του χρόνου. Στην καρδιά της σύνθεσής του βρίσκεται ένα συμπυκνωμένο μίγμα δραστικών συστατικών συστατικών, ανάμεσά τους αντιοξειδωτικά, ωμέγα 3, 6 & 9 και βιταμίνες A, B5, C και E.

Συστατικό-star, το PhytoCellTec Alp Rose, βασισμένo στα βλαστοκύτταρα των αλπικών τριαντάφυλλων (Alpine Rose) που αποδεδειγμένα αυξάνει την ζωτικότητα των επιδερμικών βλαστοκυττάρων και τα προστατεύει από το περιβαλλοντικό στρες. Μέρα με τη μέρα, το Super-Food Facial Oil της Rodial αφήνει απαλή την επιδερμίδα, σβήνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει τη ζωντάνια και τη λάμψη της με τον πιο τρυφερό αλλά αποτελεσματικό τρόπο.