Θέλετε απόλυτα λεία μαλλιά; Θα λατρέψετε αυτό το εργαλείο!

Θέλετε απόλυτα λεία μαλλιά; Θα λατρέψετε αυτό το εργαλείο!

Το διάσημο σύστημα ισιώματος Steampod της L'Oréal Professionnel γίνεται... του χεριού σας!  

Πριν δύο χρόνια άλλαξε η καθημερινότητα όσων beauty addicts λατρεύουν το sleek look κυρίως, αλλά και τα χαλαρά waves!

Η L'Oréal Professionnel έφερε στη ζωή μας το σύστημα Steampod, μια νέα γενιά εργαλείων που συνδυάζουν το styling και την περιποίηση. Όπως λέει και το όνομά του, βασικό του στοιχείο είναι ο ατμός, είναι δηλαδή το 1ο σίδερο ισιώματος παγκοσμίως που παράγει συνεχή και υψηλή ροή ατμού, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα που διαθέτει.

Το Steampod ξεχωρίζει γιατί συνδυάζει πολλές καινοτομίες: αποσπώμενη χτένα που ξεμπλέκει τα μαλλιά πριν την εφαρμογή, ρυθμιζόμενη θερμοκρασία 5 θέσεων (από 170 έως 210 °C) ανάλογα με το επιθυμητό στυλ και το βαθμό ευαισθητοποίησης των μαλλιών και υψηλής τεχνολογίας ανοδιωμένες κεραμικές πλάκες με μετακινούμενη δομή για ομοιόμορφη πίεση και τέλειο ίσιωμα από τις ρίζες έως τις άκρες με φυσική κίνηση.

Μέχρι σήμερα, το τέλειο sleek αποτέλεσμα που δίνει Steampod το βρίσκαμε μόνο ως υπηρεσία κομμωτηρίου. Και εδώ έρχονται τα καλά νέα: πλέον αυτό το μαγικό εργαλείο μπαίνει στο σπίτι μας και μάλιστα έρχεται στολισμένο με τα πιο λαμπερά κρύσταλλα Swarovski, κάνοντας μια... εκτυφλωτική είσοδο ως Steampod Cristal Tempation!

Cream 2

Μάλιστα συνοδεύεται από μια ειδικά σχεδιασμένη σειρά προϊόντων,2 κρέμες και 1 serum, με φόρμουλες που ενεργοποιούνται με τον ατμό που παράγει το Steampod, μεταφέροντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά στο εσωτερικό της τρίχας.

Serum

Αν λοιπόν λατρεύετε τα απόλυτα ίσια ή τα κυματιστά μαλλιά, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το Steampod και είναι βέβαιο πως δεν θα θέλετε να ξαναχτενιστείτε χωρίς αυτό!