Κουρασμένα μάτια: Αυτή είναι η μία και μοναδική κίνηση που χρειάζεστε!

Κουρασμένα μάτια: Αυτή είναι η μία και μοναδική κίνηση που χρειάζεστε!

Μια σταγόνα κάνει το θαύμα! 

Αν σας συμβαίνει όλο και πιο συχνά να ξυπνάτε το πρωί και το βλέμμα σας να είναι κουρασμένο και "σκοτεινό", πριν πιάσετε το concealer για να το καμουφλάρετε (καταφύγετε δηλαδή σε μια προσωρινή λύση), κάντε την πιο έξυπνη κίνηση: μία σταγόνα από το νέο, θαυματουργό Illuminating Eye Gel της La Mer θα τα μεταμορφώσει άμεσα και σε βάθος!

Αν κάποιος ξέρει τι δύναμη έχει το φως, αυτός είναι σίγουρα η La Mer. Όταν ο ιδρυτής του brand, Dr. Max Huber ξεκίνησε τα πρώτα του πειράματα, διαπίστωσε πως για να δημιουργήσει τον Miracle Broth, τον διάσημο "Θαυματουργό Ζωμό" που ανανεώνει με μοναδικό τρόπο τα κύτταρα, χρειαζόταν τη δύναμη του φωτός και την ενέργεια του ήχου! Σήμερα, το νέο Illuminating Eye Gel ακολουθεί ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία, παράλληλα όμως ενισχύεται και με καινοτόμα ένζυμα και θαλάσσια μαργαριτάρια που ελκύουν το φως, και φωτίζουν άμεσα την ευαίσθητη περιοχή των ματιών για βλέμμα με νεανική όψη.

Κάθε σταγόνα του- δεν χρειάζεστε περισσότερο προϊόν από μία μόνο σταγόνα- εμποτίζει την ντελικάτη επιδερμίδα των ματιών με τον ισχυρό Miracle Broth και τις θρυλικές θεραπευτικές δυνάμεις της θάλασσας, ενδυναμώνει, ενυδατώνει και απαλύνει ενώ ενισχύει την φυσική διαδικασία ανανέωσης του δέρματος. Παράλληλα, ορυκτή άλγη βοηθάει στη λείανση των λεπτών γραμμών τις οποίες γεμίζει εκ των έσω, αντιοξειδωτικά προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και το στρες ενώ ταυτόχρονα, αγκαλιάζει την περιοχή των ματιών με μια μοναδική, φυσική λάμψη- απλά τέλειο!

Έχουμε κιάλλα hot news! Νέο πρόσωπο της La Mer είναι η Olivia Palermo η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον oh-so-hot σύζυγό της, Johannes Huebl, στο πρώτο short film της μάρκας με τίτλο "Illuminating Moments", με αφορμή το λανσάρισμα του νέου Illuminating Eye Gel- χάρμα οφθαλμών το ζευγάρι!

{youtube}Q36QLNuejzg{/youtube}