Η Apivita στην «πρώτη γραμμή» της αντιγήρανσης

Η Apivita στην «πρώτη γραμμή» της αντιγήρανσης

Οι πρώτες ρυτίδες και γραμμές έκφρασης στο πρόσωπο κατατροπώνονται από την First Line.

Συνδυάζοντας ελληνικά φυτικά εκχυλίσματα βιολογικής καλλιέργειας, φυτικά λάδια και αγνά αιθέρια έλαια με αποδεδειγμένη δράση βάσει κλινικών μελετών, η σειρά First Line αντιμετωπίζει ολιστικά τόσο τους εσωτερικούς όσο και του εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν την πρόωρη γήρανση, όπως είναι η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, η περιβαλλοντική μόλυνση, το κάπνισμα και το οξειδωτικό στρες.

Η μυρτιά, είναι το βασικό συστατικό της σειράς, και το εκχύλισμα της αυξάνει το μέσο χρόνο ζωής των κυττάρων διεγείροντας τη σύνθεση των σιρτουϊνών οι οποίες συμβάλλουν στη μακροβιότητα των κυττάρων και επίσης, ελέγχει τη διακυτταρική επικοινωνία και συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Η Κρέμα Προσώπου First Line λεπτής υφής για τις πρώτες ρυτίδες & γραμμές έκφρασης με μυρτιά & γιασεμί είναι κατάλληλη για την ημέρα και τη νύχτα και η σύνθεση της είναι 95% φυσική. Είναι πολύ ευχάριστη στη χρήση και τα αποτελέσματα της είναι εμφανή στη μείωση του αριθμού, της επιφάνειας και του βάθους των ρυτίδων.

Ένας μοναδικός πολυσακχαρίτης από αγριόπευκο παρέχει ήπια απολεπιστική δράση βελτιώνοντας την υφή και την όψη της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα η πλούσια σύνθεσή της σε βιταμίνες και φυτικά έλαια τρέφει και τονώνει την επιδερμίδα. Το αιθέριο έλαιο γιασεμί, που περιέχει, προσφέρει τόνωση και ευεξία. Μπείτε κι εσείς στην πρώτη γραμμή.