Η Έλλη Παπαγγελή εμπιστεύεται την επιστήμη κι επιλέγει Collagen Pro- Active!

Η Έλλη Παπαγγελή εμπιστεύεται την επιστήμη κι επιλέγει Collagen Pro- Active!

Πολλοί και διαφορετικοί σε επιστημονικό τομέα επιστημόνες συνηγορούν για τις ευεργετικές ιδιότητες και τα πολλαπλά οφέλη που έχει για τον οργανισμό η καθημερινή πρόσληψη του υδρολυμένου πόσιμου κολλαγόνου. Γιατροί των περισσοτέρων ειδικοτήτων μεταξύ των οποίων είναι παθολόγοι, ορθοπεδικοί, δερματολόγοι, ενδοκρινολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί και γυναικολόγοι βεβαιώνουν την ανάγκη που έχουν, τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες να ενισχύσουν τον οργανισμό τους λαμβάνοντας καθημερινά την απαραίτητη δοσολογία.

Την ίδια διαβεβαίωση παρέχουν και οι υπόλοιποι επαγγελματίες από το χώρο της υγείας. Να σημειωθεί, ότι η πλειονότητα των φαρμακοποιών το προτείνει σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης, αρθρίτιδας, οστεοπόρωσης και σε δερματικά προβλήματα. Ειδικότερα στο θέμα της οστεοαρθρίτιδας και φυσικά στην οστεοπόρωση, την οστεοπενία αλλά και σε κάθε είδους αρθριτικά προβλήματα, κυρίως τώρα με την υγρασία, η καθημερινή πρόσληψη κολλαγόνου βοηθά πολύ καθοριστικά στη μείωση του πόνου, στην ανάπλαση του χόνδρου και στην αντιμετώπιση της δυσκαμψίας των αρθρώσεων. Τέλος, οι διαιτολόγοι το προτείνουν στα άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος χωρίς όμως να καταπονήσουν τον οργανισμό τους.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά τονίζει η εντυπωσιακά όμορφη Έλλη Παπαγγελή, η εκπρόσωπος ομορφιάς του Collagen Pro- Active, «Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει ένα άλλο κολλαγόνο από ψάρι, με υαλουρονικό οξύ αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Με το Collagen Pro- Active όμως, η διαφορά που είδα ήταν θεαματική! Απέκτησα μεγαλύτερη ευκινησία στο σώμα μου, σταμάτησα να νιώθω πόνο στις αρθρώσεις και γλίτωσα από τους τραυματισμούς της έντονης προπόνησής που κάνω. Το δέρμα και τα μαλλιά μου απέκτησαν τη χαμένη τους λάμψη και τα νύχια μου έγιναν πιο δυνατά. Ένα σφηνάκι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, είναι το μυστικό της υγείας και της ομορφιάς μου».

Το Collagen Pro- Active, το αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς καμία προσθήκη υαλουρονικού οξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού, είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής. Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών.

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro- Active από το site www.collagenpower.gr και την σελίδα του Collagen Pro- Active στο Facebook με πάνω από 102.000 φίλους Drink Collagen for Health & Beauty