Τα νέα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ GARNIER με νερό Micellaire ήρθαν για να μείνουν!

Τα νέα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ GARNIER με νερό Micellaire ήρθαν για να μείνουν!

Ότι ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω για μια υγιή, φρέσκια, λαμπερή και απαλή επιδερμίδα, πάμε στοίχημα πως το γνωρίζεις. Γνωρίζεις, όμως, πόσο σημαντική είναι η σωστή επιλογή του ντεμακιγιάζ;

Τα κλασικά προϊόντα ντεμακιγιάζ έχουν επιφανειοδραστικά συστατικά που δρουν ένα προς ένα για να απομακρύνουν τους ρύπους. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να καταπονείς την επιδερμίδα σου για να αφαιρέσεις και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ.


Τα καλά νέα είναι πως η Garnier βρήκε τον τρόπο όχι απλά να δώσει τέλος σε αυτό το μαρτύριο αλλά να σου δώσει το πιο πρακτικό, απαλό, αποτελεσματικό προϊόν ντεμακιγιάζ που χωράει παντού και που θα λατρέψει η επιδερμίδα σου! Με πολλή χαρά- και σούπερ δροσερή, καθαρή επιδερμίδα βεβαίως, βεβαίως (μόλις τα δοκιμάσαμε και είμαστε ενθουσιασμένες), σου παρουσιάζουμε τα νέα Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier: είναι τα πρώτα μαντηλάκια καθαρισμού με τεχνολογία νερού Micellaire και 5% ίνες καθαρισμού για extra απαλό καθαρισμό, με μία κίνηση!

Η άγνωστη λέξη εδώ είναι η Τεχνολογία Micellaire και εξηγούμε αμέσως τι ακριβώς κάνει: Σε αντίθεση με τις επιφανειοδραστικές ουσίες που έχουν τα παραδοσιακά προϊόντα ντεμακιγιάζ, τα μικύλλια, τα αόρατα σφαιρικά μόρια ελαίου που περιέχει το Νερό Micellaire, δρουν σαν μαγνήτης που έλκει το σμήγμα, τους ρύπους και το μακιγιάζ τα εγκλωβίζουν στο εσωτερικό τους και τα απομακρύνουν με μια κίνηση, χωρίς τρίψιμο!

Αν σε αυτό προσθέσεις και 5% ίνες μεταξιού που περιέχουν τα νέα Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ της Garnier, καταλαβαίνεις γιατί από εδώ και στο εξής η επιδερμίδα σου θα απολαμβάνει τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ- και θα της φαίνεται!

Εμείς σπεύσαμε να τα πάρουμε – εσείς;