Αποκάλυψη: Βρήκαμε την τέλεια CC Cream για την ευαίσθητη επιδερμίδα!

Αποκάλυψη: Βρήκαμε την τέλεια CC Cream για την ευαίσθητη επιδερμίδα!

Χρωματική διόρθωση και εξειδικευμένη φροντίδα σε ένα προϊόν! 

Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, το προϊόν που όχι μόνο θα την φροντίζει με σεβασμό αλλά θα προσφέρει και κάλυψη σε κοκκινίλες και ατέλειες, ήρθε και πραγματικά είναι εκπληκτικό!

Ο λόγος για την νέα Rosaliac CC της La Roche-Posay, την 1η κρέμα CC που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος. Είναι γνωστή η "αδυναμία" που έχει η La Roche-Posay στην ευαίσθητη επιδερμίδα και αυτό το προϊόν δημιουργήθηκε για να μας λύσει τα χέρια: προσφέρει άμεση κάλυψη στις κοκκινίλες, με μια universal απόχρωση που προσαρμόζεται σε κάθε χροιά δέρματος ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και δερματολογική διόρθωση, χάρη στο φυσικό δραστικό συστατικό Ambophenol, που μειώνει ορατά την ερυθρότητα.

Στα plus και η αντηλιακή προστασία SPF30, απαραίτητη όχι μόνο για την ευαίσθητη επιδερμίδα αλλά και για κάθε τύπο δέρματος χειμώνα-καλοκαίρι!

Η νέα αυτή φόρμουλα της La Roche-Posay φέρνει για πρώτη φορά την έννοια της CC Cream στην καθημερινότητα της ευαίσθητης επιδερμίδας και είναι μια τέλεια ιδέα, αφού και μπορείς να είσαι σίγουρη πως φροντίζεις το δέρμα σου όπως χρειάζεται αλλά και βλέπεις άμεσα στον καθρέφτη σου να διορθώνονται χρωματικά οι κοκκινίλες και οι ατέλειες!