Πεντικιούρ στο σπίτι: Αυτό είναι το beauty gadget για σούπερ απαλά πόδια!

Πεντικιούρ στο σπίτι: Αυτό είναι το beauty gadget για σούπερ απαλά πόδια!

Μόλις το δοκιμάσεις, πίστεψέ μας, δεν θα το αποχωριστείς ποτέ! 

Clarisonic: η λέξη που για τις beauty addicts σημαίνει "απόλυτος καθαρισμός". Το gadget που άλλαξε ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το πρώτο, βασικό βήμα περιποίησης της επιδερμίδας, που την έκανε να δείχνει πιο φρέσκια, λαμπερή και υγιής με μία μόνο κίνηση έρχεται τώρα να αλλάξει και όλα οσα ξέραμε για το πεντικιούρ στο σπίτι!

Η Clarisonic, φέρνει αυτό το μήνα το νέο Clarisonic Pedi Foot Transformation System (Σύστημα Μεταμόρφωσης Ποδιών Clarisonic Pedi), που σχεδιάστηκε για να μεταμορφώνει τις ταλαιπωρημένες φτέρνες και τα δάχτυλα σε πανέμορφα πόδια, έτοιμα για τα καλοκαιρινά πέδιλα!

Το Σύστημα Pedi, που έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι μαλακώνει και ενυδατώνει τα τραχιά, ξηρά πόδια, είναι το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα φροντίδας των ποδιών, γιατί χαρίζει 10 φορές πιο λεία πόδια σε οποιονδήποτε άλλο τρόπο απολέπισης. Μετά από μόλις δύο εβδομάδες, 95% των γυναικών που το χρησιμοποίησαν δήλωσαν ικανοποιημένες από το Σύστημα Pedi, 91% δήλωσαν ότι είδαν τα πόδια τους αναζωογονημένα και πιο νεανικά και 95% διαπίστωσαν ότι μειώθηκαν σημαντικά τα τραχιά, ξηρά σημεία.

Επειδή είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω σε avant premiere, θα προσθέσω και το εξής: ότι ακόμα και από την πρώτη φορά που το χρησιμοποιείς αισθάνεσαι τη διαφορά στην ποιότητα της επιδερμίδας, έχοντας κάνει τα πιο απλά βήματα περιποίησης!

clar2 27072

Το Σύστημα Μεταμόρφωσης Ποδιών Clarisonic Pedi αποτελείται:

- Από τον Δίσκο λείανσης, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για λείανση και αίσθηση απαλότητας των τραχιών, ξηρών ποδιών. Ο ελαφρώς σαγρέ μεταλλικός δίσκος χρησιμοποιεί την τεχνολογία ηχητικής ταλάντωσης, για να λειαίνει αποτελεσματικά και με ασφάλεια τα τραχιά και ξηρά σημεία, χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα των ποδιών (θα πρέπει να τον αλλάζεις κάθε 6 μήνες)

- Από μία Κεφαλή απολέπισης για υγρή/στεγνή χρήση, που διαθέτει έναν συνδυασμό κοντών και σκληρών τριχών με πιο μακριές και εύκαμπτες τρίχες, ώστε να κατανέμει τέλεια το Pedi-Buff και εξασφαλίζει πιο ομοιόμορφη κάλυψη, για να καθαρίζει, να απολεπίζει και να μαλακώνει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα πόδια (θα πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 3 μήνες).

- Από το Pedi-Buff, ένα ισχυρό scrub καθαρισμού που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την κεφαλή απολέπισης και περιέχει ένα απολεπιστικό μίγμα γαλακτικού οξέος, σπόρων βερίκοκου και ενός συμπλέγματος τριών φρούτων, για να απομακρύνει την τραχιά επιδερμίδα και τα νεκρά κύτταρα και να τελειοποιεί την υφή των ποδιών.

- Από το Pedi-Balm, που είναι ενισχυμένο με ένα απαλό μίγμα βούτυρου καριτέ, μελιού και έλαιου βερίκοκου, για να μαλακώνει και να υδατώνει τις τραχιές, ξηρές φτέρνες και δάχτυλα για υπέροχα, λεία πόδια.

- Το Pedi-Boost, ένα Peeling ποδιών που χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να απολεπίζει και να ανανεώνει την επιδερμίδα χωρίς να χρησιμοποιεί επιθετικά συστατικά. Ο συνδυασμός γαλακτικού και γλυκολικού οξέος αναβαθμίζει την περιποίηση των ποδιών και προσφέρει ανώτερα αποτελέσματα σε σχέση με τα φυσικά απολεπιστικά μέσα, ανανεώνοντας και αναζωογονώντας τα ταλαιπωρημένα, κουρασμένα πόδια

Μπορείς να χρησιμοποιείς το Clarisonic Pedi καθημερινά, χρησιμοποιώντας την Κεφαλή Απολέπισης και το Pedi-Buff και ολοκληρώνοντας τη φροντίδα με το Pedi-Balm. Δύο φορές την εβδομάδα, χρησιμοποίησε το Δίσκο Λείανσης Pedi σε στεγνά πόδια πριν το Pedi-Buff και την Κεφαλή Απολέπισης. Συνέχισε με το Pedi-Boost για ολοκληρωμένη ανανέωση των ποδιών και ακόμα πιο απαλή επιδερμίδα και ολοκλήρωσε με το Pedi-Balm, για να ενυδατώσεις και να προστατεύσεις την επιδερμίδα.

Θα το βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.