Πήγαμε, είδαμε: Το Chanel Popup Store είναι ένας ακόμα λόγος που αγαπάμε τη Θεσσαλονίκη!

Βιβή Αγγελάκη
Πήγαμε, είδαμε: Το Chanel Popup Store  είναι ένας ακόμα λόγος που αγαπάμε τη Θεσσαλονίκη!

Και σίγουρα θα τον λατρέψεις και εσύ! 

Τελικά το beauty ένστικτο όπου και να πας σε ακολουθεί... ακόμη και στα ταξίδια αναψυχής! Αυτό ήταν το moto μου την προηγούμενη εβδομάδα, όταν το Σαββατοκύριακο κατάφερα να αποδράσω για μερικά εικοσιτετράωρα στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να δω από κοντά αγαπημένους φίλους. Και φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην κάνω μια βόλτα στην κεντρική οδό της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή, αφενός για να χαρώ λίγο το Θεσσαλονικιώτικο αέρα, αφετέρου για να χαζέψω τις βιτρίνες των καταστημάτων.

Κάπου εκεί, λοιπόν, ανάμεσα στα πολλά και διάφορα το βλέμμα μου έπεσε σε ένα beauty θησαυρό, που από την πρώτη κιόλας στιγμή με ενθουσίασε! Το Pop-up Store του αγαπημένου οίκου Chanel ήταν εκεί και με καλούσε να το ανακαλύψω!

DSC 6139 f46d2

Μικρό - μόλις 56 τ.μ- αλλά ultra chic ήταν γεμάτο Chanel θησαυρούς που φυσικά ήθελα να δοκιμάσω. Και επειδή σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ενθουσιασμού, εμείς οι γυναίκες θέλουμε τον ειδικό μας, οι εξειδικευμένες σύμβουλοι ομορφιάς της Chanel ήταν εκεί για να με βοηθήσουν και φυσικά να μου μάθουν όλα τα μυστικά για το πώς μπορώ να απογειώσω την ομορφιά μου, από την κορυφή έως τα νύχια στην κυριολεξία, μιας και to Pop-up Store έχει και Nail Bar!

DSC 6190 237a5

Μεθυστικές οσφρητικές δημιουργίες του αγαπημένου οίκου (μια εκ των οποίων το μυθικό Chanel Νo5), hi-end προϊόντα περιποίησης, υπέροχες υφές και χρώματα στο μακιγιάζ αλλά και πιο hot προτάσεις σε βερνίκια βρίσκονται εκεί!

DSC 6002 84773

Και φυσικά τα huge beauty news δεν τελειώνουν εδώ: Ένας ακόμη λόγος για να επισκεφτείς το Pop-up Store είναι οι δύο limited συλλογές που θα σε ξετρελάνουν και βρίσκονται κατ' αποκλειστικότητα εκεί!

DSC 5979 8c214

Η limited συλλογή «Les Intemporels de Chanel» είναι μια πενταπλή παλέτα ματιών εμπνευσμένη από την 2.55, την εμβληματική τσάντα του Οίκου συνοδευόμενη από την απόλυτη δημιουργία της συλλογής ενώ το Le Vernis Intemporel δίνει νέα ερμηνεία στις μεταλλικές αντανακλάσεις της αλυσίδας.

MA2014 22 0029 5d8ca

Αλλά και η συλλογή «Rouge Double Intensité» είναι εκπληκτική: συνδυάζει υγρό κραγιόν από τη μια πλευρά και ενυδατικό διάφανο gloss από την άλλη, με 9 διαφορετικές αποχρώσεις (δείτε τις φωτογραφίες στη gallery), για όλα τα γούστα ! Κι αν με ρωτάτε ποιο ξεχώρισα... η απόχρωση 52 Pink Twist, είναι ο,τι πρέπει γι αυτή την Άνοιξη!

kalh b324d

Αφήνω για τέλος, κάτι που αξίζει κάθε γυναίκα να έχει στην τσάντα της: (τουλάχιστον ένα) από τα κραγιόν «Rouge Coco» που πραγματικά μου έκλεψαν την καρδιά! Με μοναδική, απαλή υφή, αλλά και τέλεια εφαρμογή, τα iconic lipsticks του οίκου Chanel κυριολεκτικά αγκαλιάζουν όλους τους χρωματικούς τόνους που μπορείς να φανταστείς (η συλλογή είναι ατέλειωτη, από τα ντελικάτα Nudes μέχρι τα αισθησιακά Reds) ενώ η υφή τους και η σύνθεσή τους είναι έτσι μελετημένες ώστε να συνδυάζουν απόλαυση, περιποίηση και αποτέλεσμα του ονείρου!

newchanel 6e4f0

Το Chanel Pop-up Store βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 22, και είναι ανοιχτό τη Δευτέρα και την Τετάρτη από τις 10:00πμ έως τις 17:00μμ, την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 10:00πμ έως τις 21:00μμ και το Σάββατο από τις 10:00πμ έως τις 17:00μμ Τηλ: +30.2310.236.233