Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς των καλλονών της Ταϊτής;

Βιβή Αγγελάκη
Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς των καλλονών της Ταϊτής;

Εμείς το ανακαλύψαμε...

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, ήλιος, θάλλασα, νησία, μαγευτικές παραλίες αλλά και μεθυστικά αρώματα, που ακόμη και αν βρίσκεσαι στο γραφείο μπορούν να στα θυμίσουν όλα αυτά, ταξιδεύοντας το νου σου (αλλά και τους γύρω σου) σε μέρη εξωτικά, όπως η Ταϊτή!

Και παρόλο που η μαγευτική Ταϊτή είναι λίγο μακριά... το αισθησιακό άρωμα που προσφέρουν τα προϊόντα HEI POA, πραγματικά σε μεταφέρει σε χρόνο dt σε κάποια αμμουδερή παραλία της να χαλαρώνεις!

Βασικό συστατικό τους, το λάδι Monoï, που αποτελεί για πάνω από 2.000 χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των Πολυνήσιων, με πολλαπλές χρήσεις, ενώ παράλληλα είναι το μυστικό των εξωτικών καλλονών της Ταϊτής - θεωρούνται από τις πιο όμορφες στον κόσμο- για λαμπερή, μαυρισμένη επιδερμίδα και πλούσια μαλλιά. Εμείς ανακαλύψαμε και μοιραζόμαστε μαζί σου 5 υπέροχα προϊόντα HEI POA που πραγματικά μπορούν να μας χαρίσουν λίγη από τη λάμψη των κοριτσιών της Ταϊτής...

#1. Vanilla Monoi Oil...Mία πραγματική ωδή στον αυθορμητισμό!

HP vanilla monoi limited edition 2015 d2d26

Πολυχρηστικό λάδι σώματος και μαλλιών, προστατεύει και θρέφει την επιδερμίδα , χωρίς συντηρητικά. Η αυθεντική συνταγή με λάδι Monoi δημιουργήθηκε μέσω της διαβροχής άνθεων tiara και vanilla beans σε εξευγενισμένο λάδι καρύδας. Ο αισθησιασμός που αποπνέει το Vanilla Monoi Oil είναι το εισιτήριο για τους πιο εξωτικούς προορισμούς στη διάρκεια της μέρας!

Μπορείτε να ενισχύστε το μαύρισμά σας συνδυάζοντας την αντηλιακή προστασία για κάθε τύπο επιδερμίδας και την απόλαυση με λάδι Monoï από την Ταϊτή με τα :

#2. SPF 6 Monoi Oil... Για τέλεια χρυσαφένια επιδερμίδα

HP SPF6TIARE 2b1fa

Πρόκειται για ένα λάδι σώματος ιδανικό για σκουρόχρωμες επιδερμίδες που δεν περιέχει συντηρητικά. Θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας στο μαύρισμα ενώ είναι μη αλλεργιογόνο. Διατίθεται σε 3 ακαταμάχητα αρώματα: Tiare Flower, Vanilla και Coconut.

#3. Dry Oil (Ξηρό Λάδι) with Monoi SPF 15... Για βαθύ μαύρισμα με εκπληκτικό άρωμα

HP SPF15 00c58

Ξηρό λάδι, κατάλληλο για σκούρες ή ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες, είναι ανθεκτικό στο νερό ενώ δεν περιέχει συντηρητικά. Εγγυάται εύκολη και ευχάριστη εφαρμογή χάρη στη μη λιπαρή υφή του. Η ειδική σύνθεσή του αποτρέπει την ενοχλητική άμμο να κολλήσει στην επιδερμίδα σας!

#4. Velvety Cream ... Για σούπερ ενυδάτωση!

HP VELVETYCREAM d5073

Η έκθεσή μας στον ήλιο και τη θάλασσα, στο κρύο του χειμώνα και στο σκληρό νερό, μπορούν να ξηράνουν την επιδερμίδα. Η απαλή και λεία αίσθησή της θα χρειαστεί να αποκατασταθεί. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή της, με Monoi de Tahiti, Mango butter, εκχύλισμα Noni, η Ultra Rich Cream θα ενυδατώσει βαθιά την επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς σας ένα ιριδίζον αποτέλεσμα.

#5. Multi-purpose pure Monoï Oil... Παντός καιρού και χρήσης!

HP MONOIOILTIARE 6f7b4

Ιδανικό για το δέρμα, απαραίτητο για τα μαλλιά! Διατίθεται σε 7 αρώματα, που σας καλούν να ταξιδέψετε μαζί τους μέχρι την Ταϊτή : Tiare, Vanilla, Coconut, 1,000 Flowers, Grapefruit, Frangipani, Umuhei Monoi of Tahiti.

Μάθετε περισσότερα στο www.heipoa.gr/