New Dimension: To μυστικό της Eva Mendes για τέλειες γωνίες στο πρόσωπό της!

Βιβή Αγγελάκη
New Dimension: To μυστικό της Eva Mendes για τέλειες γωνίες στο πρόσωπό της!

Το δοκιμάσαμε και σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Αναμφισβήτητα, είναι μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood, που εντυπωσιάζει εκτός από το υποκριτικό ταλέντο της με τις στιλιστικές επιλογές της και τη φυσική ομορφιά της. Πάντα κομψή – ακόμη και στις πιο casual εμφανίσεις της, η Eva Mendes στα 41 της χρόνια καταφέρνει να έχει μια σφριγηλή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα που πολλές γυναίκες θα ζήλευαν. Αποφεύγοντας τις έντονες, χρωματικά επιλογές στο μακιγιάζ της, προτιμά να δημιουργεί όμορφες γωνίες και ένα ορατά πιο τονισμένο περίγραμμα προσώπου. Το μυστικό της;

Η ολοκαίνουργια σειράς περιποίησης της επιδερμίδας, New Dimension της Estée Lauder, την οποία δοκίμασα και σας έχω όλες τις λεπτομέρειες...

esteelaudercollageall 9db88

Πρόκειται για μια σειρά που πραγματικά μεταμορφώνει το πρόσωπο, διαμορφώνοντας τα χαρακτηριστικά του. Συγκεκριμένα, κάνει αυτό που κάθε γυναίκα θέλει: Εντοπίζει, τονίζει και αντανακλά τα καλύτερα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας της!

Παράλληλα, βοηθά στον προσδιορισμό και τονισμό των γωνιών του προσώπου για ένα πιο καλοσχηματισμένο περίγραμμα, λειτουργώντας σε κάθε επίπεδο της επιδερμίδας και βελτιώνοντας τον όγκο (volume) αλλά και τη δομή (structure) του προσώπου.

30sep collage 95aa1


Η «μεταμόρφωση» ξεκινά εφαρμόζοντας στην καθαρή και στεγνή επιδερμίδα μου το Expert Liquid Tape. Η αίσθηση σύσφιξης στις κύριες γωνίες του προσώπου(την περιοχή επάνω από τα ζυγωματικά προς τον κρόταφο και όλη την περιοχή γύρω από τα μάτια) ήταν άμεση.

esteelaudereyes fa817

Με το χρόνο και χάρη στη super αποτελεσματική σύνθεσή του, η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών γίνεται πιο σφριγηλή και σμιλευμένη, αποκτώντας μια ανορθωμένη εμφάνιση.


Σειρά έχει το επαναστατικό Serum, New Dimension Shape + Fill Expert Serum, το οποίο αγάπησα από την πρώτη κιόλας στιγμή που το δοκίμασα! Πρόκειται για ένα καινοτόμο ορό πουβοηθά στην ανόρθωση της εμφάνισης των ζυγωματικών και του περιγράμματος, γεμίζοντας και απαλύνοντας κάθε πτυχή της επιδερμίδας.

colesteelauderserum 875a2

Η τριπλή δράση του συνδυάζει την τεχνολογία ''shaping'' για βελτίωση του απαραίτητου όγκου μεταξύ των πολλαπλών στρωμάτων της επιφάνειας του δέρματος, με τη σύνθεση προ-κολλαγόνου (pro- collagen) για ανάκτηση της ορατής πυκνότητας στο δέρμα και με την υποστήριξη των φυσικών πρωτεϊνών του δέρματος για ανόρθωση και ελαστικότητα ''εκ των έσω''. Όσο για την υφή και την αρωματική σύνθεσή του, είναι απλά ακαταμάχητες!

Τη μοναδική δράση των δύο «shaping» προϊόντων έρχονται να συμπληρώσουν το New Dimension Shape + Sculpt Face Kit και Shape + Sculpt Eye Kit, δύο παλέτες που στην κυριολεξία «έλυσαν τα χέρια» μου, προκειμένου να πετύχω μόνη μου- χωρίς βοήθεια ειδικού, το τονίζω- και σε πολύ λίγο χρόνο το contouring- την τεχνική των φωτοσκιάσεων!

esteelaudercollage dfab1

Το Face Kit περιλαμβάνει δύο ουδέτερες χρωματικά κρεμώδεις σκιές που σμιλεύουν το πρόσωπό προσφέροντας βάθος και διάσταση ενώ το Eye Kit μεταμορφώνει άμεσα την περιοχή των ματιών. Η τριπλή παλέτα «παίζει» με τις σκιές και τα τελειώματα για να δημιουργήσει μεγαλύτερα, πιο φωτεινά και ανορθωμένα μάτια.


Εσείς ακόμη αντιστέκεστε στη δύναμη που έχουμε όλες οι γυναίκες να μεταμορφωνόμαστε;


Δείτε ακολούθως και τα υπέροχα How-to Video:

Serum: https://www.youtube.com/watch?v=mE7cvi0kZYY

Liquid Tape: https://www.youtube.com/watch?v=f2GZZ1dxZos

Contouring Face : https://www.youtube.com/watch?v=OWRcpY-W7MY

Contouring Eye: https://www.youtube.com/watch?v=wLgef2iZcFg