Τριχόπτωση τέλος! Η Pharmasept δίνει τη λύση για δυνατά μαλλιά!

Βιβή Αγγελάκη
Τριχόπτωση τέλος! Η Pharmasept δίνει τη λύση για δυνατά μαλλιά!

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει πλούσια, υγιή μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες; Από την άλλη, καθημερινά τα μαλλιά μας βάλλονται από «εχθρούς» που τα αποδυναμώνουν , όπως το άγχος, η κακή διατροφή ακόμη και η ρύπανση, κάνοντας πιο έντονο το πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Τη λύση που θα ενδυναμώσει τα μαλλιά μας και θα αναπτύξει την τρίχα ακόμη και 93% μέσα σε 8 μόνο εφαρμογές, μας δίνει η Pharmasept με την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών, Tol Velvet.

Αρχικά, η σειρά Tol Velvet Energizing Shampoo περιλαμβάνει 3 δυναμωτικά σαμπουάν που μπορούμε να χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση, ανάλογα με τον τύπο μαλλιών μας (κανονικά / ξηρά / λιπαρά), προκειμένου να ενεργοποιήσουμε την ανάπτυξη της τρίχας και να τους προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη φροντίδα.

6sfdsdfsd 7bc68 1ed84

Χάρη στη μοναδική τους σύνθεση αλλά και στα τα προσεχτικά επιλεγμένα φυτικά συστατικά τους, τα μαλλιά δυναμώνουν, ενώ η υπερβολική λιπαρότητα περιορίζεται. Παράλληλα, ανακουφίζουν από ξηροδερμία και ερεθισμούς και μειώνουν το σπάσιμο της τρίχας & την ψαλίδα.

Έπειτα, οι 2 μάσκες μαλλιών – θεραπείες θα δώσουν πίσω στα μαλλιά μας τη χαμένη τους λάμψη, αναδομώντας τα ολικά, μέσα σε μόλις 5 λεπτά, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

8ghjfhjfhj 46f46 2fba2

Με τη μάσκα καθημερινής φροντίδας, θρέψης και ενδυνάμωσης των μαλλιών , Tol Velvet Total Treatment Hair Mask, πετυχαίνουμε 6 ευεργετικές δράσεις για τα μαλλιά (ενυδάτωση, ενδυνάμωση, θρέψη, λάμψη, μαλακτική δράση, μείωση του σπασίματος) μέσα σε μόλις 5 λεπτά θεραπείας. Η ειδικά μελετημένη φόρμουλα διπλής δράσης ενισχύει την εσωτερική δομή της τρίχας & δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας εξωτερικά. Τα πολύτιμα συστατικά της επαναφέρουν την χαμένη υγρασία των μαλλιών, προστατεύουν από το σπάσιμο και ενισχύουν την αντοχή της τρίχας, μειώνοντας έως και 1,5 φορά τη δύναμη που χρειάζεται για το χτένισμα των μαλλιών.


Από την άλλη πλευρά, η μάσκα, Tol Velvet Total Repair Hair Mask, θα συμβάλλει στην ολική επανόρθωση των ξηρών και των κατεστραμμένων μαλλιών. Πώς λειτουργεί ακριβώς; Ανιχνεύει τα πιο κατεστραμμένα σημεία της τρίχας- από τη ρίζα έως τις άκρες- και τα επανορθώνει. Παράλληλα, ενισχύει την ανάπτυξη, προστατεύει από το σπάσιμο και προσφέρει δύναμη & λάμψη στα μαλλιά, χάρη στην έξυπνη και στοχευμένη σύστασή της με βιομιμητική κερατίνη, προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη F. Τέλος, η μαλακτική και ενυδατική δράση της, μειώνουν το σπάσιμο της τρίχας κατά 55% , αυξάνουν την ευκολία χτενίσματος των μαλλιών και την απαλή υφή τους, ενώ παράλληλα, ενισχύουν την ομοιογένειας του χρώματος στα βαμμένα μαλλιά.

Μάθετε περισσότερα για την μεγάλη γκάμα προϊόντων της Pharmasept με ένα κλικ στο Pharmasept.gr και στη σελίδα facebook.com/Pharmasept