Xmas beauty secrets: 8 tips για λαμπερή επιδερμίδα στις γιορτές!

Βιβή Αγγελάκη
Xmas beauty secrets: 8 tips για λαμπερή επιδερμίδα στις γιορτές!

Ακολουθήσε τους "χρυσούς κανόνες" και θα δείτε διαφορά! 

Οι γιορτές πλησιάζουν και αν κάθε γυναίκα οφείλει να δώσει μια beauty υπόσχεση στον εαυτό της, αυτή δεν πρέπει να είναι άλλη από το να είναι πιο λαμπερή από ποτέ!

Κι αν πιστεύετε πως μόνο η επιλογή ενός εντυπωσιακού outfit ή ένα γιορτινό, έντονο μακιγιάζ μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμφάνιση σας, κάνετε λάθος! Η σωστή φροντίδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι η βασική αρχή κάθε πετυχημένου look και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνάτε ποτέ! Εξάλλου, πόσες φορές δεν έχετε ζηλέψει μια γυναίκα που είναι εντελώς άβαφη;

571ef17dfd3b9bda6e221f266dc6838a 17e53

Ποια είναι τα μυστικά, όμως, μιας αψεγάδιαστης επιδερμίδας και πώς μπορούμε να τη διατηρήσουμε ενυδατωμένη και λαμπερή ακόμη και μετά από ένα ξέφρενο ξενύχτι;


Βρήκαμε τα 8 tips που ξεκινώντας από σήμερα κιόλας θα μας φέρουν πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα!


#1. Αποφεύγουμε την άσκοπη έκθεσή μας στον ήλιο και φοράμε ΠΑΝΤΑ αντηλιακή κρέμα- ακόμη και όταν ο καιρός είναι βροχερός. Μεταξύ άλλων, η υπερβολική έκθεση καταστρέφει το κολλαγόνο του δέρματος και δεσμεύει την παραγωγή του.

Untitled 6fc0f


#2. Βάζουμε τέλος στις κακές συνήθειες! Μπορεί οι διακοπές να ενδείκνυνται για nights out και για ένα ποτάκι παραπάνω αλλά προσοχή στην υπερβολή! Αποφεύγουμε, λοιπόν, την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή το κάπνισμα. Όπως τονίζουν αρκετοί δερματολόγοι, θα δούμε μεγάλη αλλαγή στην επιδερμίδα μας.

#3. Προσέχουμε τι τρώμε! Κάνουμε στροφή προς τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή και βάζουμε στο καθημερινό διαιτολόγιό μας τροφές πλούσιες σε βιταμίνες (βιταμίνη Α, C ) και ιχνοστοιχεία. Τρώμε, λοιπόν, άφθονα λαχανικά και φρούτα που συμβάλλουν σημαντικά στην ομορφιά μας.

8af5bfcd89176464a6dadcbbadb5e612 df38d

#4. Λέμε «ναι» στο να εντάξουμε την άσκηση στην καθημερινότητά μας. Η φυσική άσκηση (αερόβια), μεταξύ άλλων, μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου από τον οργανισμό.

#5. Χαλαρώνουμε και γενικότερα γεμίζουμε τις μπαταρίες μας με ύπνο. Ο ύπνος είναι πολύ ευεργετικός τόσο για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, όσο και για την ανάπλαση της επιδερμίδας μας.

f8eae0336a9f8c72cc1601cc6d6afce8 d95db

#6. Τηρούμε ευλαβικά τον κανόνα του ντεμακιγιάζ λίγο πριν κοιμηθούμε και προσέχουμε να κάνουμε σωστό καθαρισμό στην επιδερμίδα μας, ιδίως μετά από μεγάλες βραδιές, όπου έχουμε βαφτεί πολύ.

#7. Ενυδατωνόμαστε! Από τις must κινήσεις της καθημερινής beauty ρουτίνας μας, που εξασφαλίζουν την απαλότητα, ελαστικότητα και νεανικότητα της επιδερμίδας μας.

10531317 981822018556502 922599437 n 5b06c

#8. Ενισχύουμε την ομορφιά μας εκ των έσω! Ολοκληρώνουμε την καθημερινή μας beauty ρουτίνα πίνοντας ένα γευστικό σφηνάκι στην υγειά της ομορφιάς μας! Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο σε μορφή συμπληρώματος διατροφής - BEAUTIN COLLAGEN - μπορεί να γίνει ο σύμμαχός μας στη «μάχη» της νεότητας, καθώς περιέχει τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη θρέψη, αναζωογόνηση και εσωτερική επανόρθωση της επιδερμίδας, σε ιδανικές αναλογίες για μέγιστα αποτελέσματα. Τα συστατικά της ενισχυμένης φόρμουλάς του (με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες A, B Complex, C και ψευδάργυρο), βοηθούν στην ενίσχυση της φυσικής παραγωγής του κολλαγόνου στον οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα, το υαλουρονικό οξύ που περιέχει, δρα συμπληρωματικά για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, συμβάλλοντας ώστε να διατηρηθεί η φυσική υγρασία που είναι απαραίτητη για τη σωστή ενυδάτωση του δέρματος.

12358280 1000402586668009 1443130447 n Copy ee40c

30ml ημερησίως ως έχει ή αραιωμένο σε μισό ποτήρι νερό, κατά προτίμηση πριν τον βραδινό ύπνο από το BEAUTIN COLLAGEN της myelements, είναι αρκετά για να ενισχύσουμε την ομορφιά και την υγεία μας εκ των έσω καθώς:


- βελτιώνει την όψη του δέρματος
- δυναμώνει τα μαλλιά και τα νύχια
- ενδυναμώνει τους συνδετικούς ιστούς, τους χόνδρους και τις αρθρώσεις
- έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες