Ελένη Μενεγάκη: Αποκλειστικά tips από τον Νικόλα Βιλλιώτη για να πετύχεις το μυθικό ξανθό

Βιβή Αγγελάκη
Ελένη Μενεγάκη: Αποκλειστικά tips από τον Νικόλα Βιλλιώτη για να πετύχεις το μυθικό ξανθό

Μας εξήγησε τη διαδικασία με την νέα βαφή Excellence 10.21, βήμα προς βήμα και μας είπε τι πρέπει να προσέξουμε!

Το λαμπερό, μυθικό, κατάξανθο περλέ χρώμα της Ελένης Μενεγάκη είναι πλέον iconic. Είναι το χρώμα που θέλουν οι γυναίκες και για πρώτη φορά, χάρη στην L’Oréal Paris και την Excellence, μπορούν να έχουν αυτό το πολυπόθητο χρώμα στα μαλλιά τους και μάλιστα χωρίς να βγουν από το σπίτι.

12742788 10153448739778481 2292589666311869590 n 4df75

Η Excellence όμως δεν είναι απλά χρώμα σε κουτί. Είναι μια ολόκληρη εμπειρία, σαν αυτή που ζεις όταν πηγαίνεις στο κομμωτήριο και το ίδιο ισχύει για το αποτέλεσμα. Πως γίνεται αυτό; Με το σύστημα τριπλής προστασίας που προστατεύει, δυναμώνει και αναδομεί τα μαλλιά προσφέροντας πλούσιο, λαμπερό χρώμα με διάρκεια που ακτινοβολεί. Πρόσεξε όμως! Για να έχεις το άψογο αποτέλεσμα Excellence, πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλο το kit της βαφής και αυτό είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικό. Πως θα το κάνεις; Ρωτήσαμε τον Νικόλα Βιλλιώτη, τον μάγο του χρώματος και νέο color expert της L’Oréal Paris για το πώς ακριβώς θα αποκτήσουμε το απίστευτο ξανθό 10.21 της Ελένης στο σπίτι.

nikolas villiotis 1fd2f

«Η Excellence είναι εμπειρία» μας είπε ο Νικόλας και συνέχισε: «Η τεχνολογία της είναι απλά μοναδική και το αποτέλεσμα ανεπανάληπτο αρκεί να την χρησιμοποιήσεις σωστά. Μέσα στο kit περιέχονται προϊόντα που όλα μαζί, συνδυαστικά, χαρίζουν αυτό το αποτέλεσμα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείπεται κάποιο κατά την διαδικασία της βαφής» θέλαμε όπως καταλαβαίνεις περισσότερες λεπτομέρειες κι έτσι μας τις έδωσε βήμα βήμα...

excellance loreal 4d791

Βήμα 1ο
Πριν την βαφή πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνεις το τεστ αλλεργίας ακολουθώντας τις οδηγίες μέσα στο κουτί. Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά το πόσο σημαντικό είναι αυτό το βήμα. Μην διανοηθείς να το παραλείψεις.

Βήμα 2ο
Πριν την βαφή πρέπει να προετοιμάσεις τα μαλλιά σου με το ειδικό serum που θα βρεις μέσα στο κουτί της Excellence. Αν έχεις μακριά μαλλιά πιάσε τα μια αλογοουρά και πέρασέ το σε όλα τα μήκη και τις άκρες (μην ανησυχείς, φτάνει όσο μακριά κι αν είναι) χτενίζοντας ελαφρά. Αν έχεις κοντά μην τα πιάσεις και πέρασέ το απευθείας.

Βήμα 3ο
Ανάμειξε ακολουθώντας τις οδηγίες τις βαφής τα υλικά και ξεκίνα να περνάς το χρώμα στη ρίζα με το ειδικό απλικατέρ ξεκινώντας από τις μπροστινές ρίζες. Θα δεις πως η βαφή είναι ιδιαίτερα κρεμώδης, δεν τρέχει κι έτσι η εφαρμογή γίνεται παιχνίδι. Αφού την περάσεις σε όλα τα μαλλιά σου περίμενε για 35’.

IMG 3167 f6559

Βήμα 4ο
Όταν περάσουν τα 35’ ρίξε λίγο νερό και αφροποίησε την βαφή στο κεφάλι σου κάνοντας πολύ απαλό μασάζ για λίγα δευτερόλεπτα. Έπειτα ξέβγαλε πάρα πολύ καλά και όταν λέμε πάρα πολύ καλά εννοούμε να αφήσεις το νερό να ξεπλύνει τα μαλλιά σου για 5’ τουλάχιστον. Η βαφή πρέπει να αφαιρεθεί εντελώς για να περάσεις στο επόμενο βήμα.

Βήμα 5ο
Αφού ξεπλύνεις τα μαλλιά σου θα χρησιμοποιήσεις την ειδική κρέμα περιποίησης της Excellence σαν να χρησιμοποιούσες σαμπουάν. Πέρνα την μισή από όλα τα μαλλιά σου, ξέβγαλε, επανέλαβε με την άλλη μισή και ξέβγαλε ξανά, αυτή την φορά πάρα πολύ καλά. Το τελευταίο βήμα της κρέμας είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς αυτή είναι που «κλειδώνει» το χρώμα στην τρίχα.

fghdtyhety a4f95

Όταν πια θα στεγνώσεις τα μαλλιά σου, θα έχεις το μοναδικό περλέ-σαντρέ της Ελένης Μενεγάκη όχι όμως αν τα μαλλιά σου είναι πολύ σκούρα! Ρωτήσαμε τον Νικόλα και μας είπε πως, αν τα μαλλιά σου είναι στο ύψος του 5 τότε είναι καλύτερα να μην το επιχειρήσεις καθώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ξανθό που θες. Αν είσαι στο ύψος του 6 τότε το χρώμα θα βγει αρκετά κοντινό ενώ αν τα μαλλιά σου είναι στο ύψος του 7 τότε το χρώμα θα βγει ολόιδιο με της Ελένης. Με λίγα λόγια, για να πετύχεις το χρώμα της Ελένης, το μυθικό 10.21 στο σπίτι, θα πρέπει να έχεις την κατάλληλη βάση και είναι λογικό!

{youtube}QvDRAZaIbFQ{/youtube}

Ας ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν: Για να έχεις το αποτέλεσμα Excellence και το μυθικό ξανθό περλέ-σαντρέ της Ελένης στο σπίτι πρέπει να χρησιμοποιήσεις ΟΛΟ το κιτ ακολουθώντας τα βήματα που μας είπε ο υπέροχος Νικόλας (ναι, του έχουμε αδυναμία) και να μην έχεις μαλλιά πιο σκούρα από το ύψος του 6. Ακόμα κάθεσαι; Αγόρασε σήμερα το κουτί, ακολούθησε τα βήματα και στείλε μας το αποτέλεσμα!